Altijd op de hoogte van de Kinderopvangbranche

Met TO BE Kinderopvang blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Kinderopvangbranche. Laat je informeren en deel je eigen kennis en ervaringen.

Maak voor vrijdag 14 oktober een account aan en maak kans op één van de vier onderstaande workshops. Kies tijdens de registratie voor de workshops waar je geïnteresseerd in bent. Op maandag 17 oktober maken we de winnaars bekend.

Wat kan ik met een account?

Auteurs volgen: Met een account heb je de mogelijkheid om auteurs te volgen. Je ontvangt dan een e-mail zodra hij of zij een nieuw artikel publiceert.

Nieuwsbrief: Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor management of medewerkers en ontvang wekelijks relevante informatie uit de kinderopvang.

Agenda: Je kunt sinds kort ook evenementen toevoegen in onze agenda. Handig, want zo krijgt je evenement veel publiciteit.

Koffiebar: Tot slot hebben we nu ook de Koffiebar. Hier zullen bloggers actief om jouw mening gaan vragen die aansluiten op de onderwerpen uit hun blogs. Je kan zelf onderwerpen aanmaken en op alle onderwerpen reageren.

Account aanmaken

Je kan de volgende workshops winnen

[ess_grid alias=”workshopactie”]

Hoe kan ik winnen?

Maak een account aan voor uiterlijk vrijdag 14 oktober 23:55 uur en geef aan welke workshop jij graag wilt winnen. Wij maken de winnaars op maandag 17 oktober bekend.

Vergroot je winkans: mail je collega’s