In 2017 is TO BE Kinderopvang begonnen met het organiseren van evenementen. We hebben nu twee congressen en één banenmarkt georganiseerd.
Ons doel is twee keer per jaar een groot congres te organiseren. Dit doen we graag met inhoudelijke partners, waarmee we een samenwerking aangaan.
De congressen die we organiseren noemen we congrestivals, dit omdat we geen dagen organiseren waarin je alleen lezingen en workshops volgt, maar we voegen allerlei elementen toe waarmee we echt een unieke dag neerzetten.
Dat begint met de locatie, de Metaalkathdraal, een inspirende ecologische broedplek, waar een bijzondere en ontspannen sfeer hangt. Gedurende de dag kun je naast de lezing en workshops korte inspiratie-talks volgen van collega’s uit de branche die graag hun kennis delen. We zorgen voor originele activiteiten en sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Out of the BOX

Ons eerste evenement was een congrestival gericht op houders, managers en pedagogisch coaches in de babyopvang; het congrestival Out of the BOX. Dit hebben we in samenwerking gedaan met Forsa. Deze dag stond het versterken van de kwaliteit van de babyopvang centraal.
We vulden het programma in vanuit de behoefte van deze jonge kinderen. Met wetenschappelijke sprekers, interactieve workshops, inspiratie-talks en leuke stands in een ontspannen sfeer!
Bekijk hier de aftermovie.

Avontuurlijk Buitenspelen

Samen met Ik & Buiten organiseerden we een congrestival speciaal gericht op het risicovol en avontuurlijk buitenspelen.
Op dit congrestival leerden bezoekers alles over avontuurlijk buitenspelen. Op het wetenschappelijke vlak, op managementniveau en in de praktijk.
Tijdens een heerlijke zonnige dag hebben we alle activiteiten, zoals vuur maken en met messen werken buiten kunnen doen.
Bekijk hier de aftermovie.

Banenmarkt

In februari organiseerden we de eerste banenmarkt voor de kinderopvang. Met 24 ondernemers in Amsterdam en het Gooi presenteerden hun organisatie en hun vacatures aan de kandidaten die op zoek waren naar een baan door middel van het huren van een stand. Door middel van speeddaten konden zij met elkaar kennis maken en besluiten een sollicitatiegesprek in te plannen.
Bekijk hier de aftermovie.

Over Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?

Gerelateerde berichten