Congrestival Out of the Box

Forsa en TO BE Kinderopvang organiseren een congrestival speciaal gericht op het versterken van de kwaliteit in de babyopvang.
Zit je in de rol van manager of pedagogisch coach in de kinderopvang en wil je de babyopvang een boost geven? Dan moet je er 10 november bij zijn! Zie hier alle informatie over het programma

De allerjongste kinderen vragen echt iets anders van ons professionals in de kinderopvang. Boost jezelf met nieuwe kennis en kunde, dit congrestival is alles behalve saai en vermoeiend. Je ontdekt (net als een baby) op een actieve manier van alles op deze dag om de pedagogische kwaliteiten in je team te versterken. We brengen deze dag door op een prachtige locatie en we doen er alles aan om een sfeer van ontspanning en ontwikkeling te creëren.

We zetten echt iets nieuws neer in de kinderopvang, vanaf het moment dat je in het bezit bent van een kaartje krijg je online allerlei prikkels van ons om te werken aan het neerzetten van de beste babyopvang. Ook achteraf kan je de workshops opnieuw online beleven en ontvang je nog veel meer inspiratie!

Versterk samen met ons de babyopvang, zet de kwaliteit van je babyopvang op je prioriteitenlijst en blok je agenda op vrijdag 10 november.

Programma
Tickets
Contact