Win 1 gratis kaartje (t.w.v. € 300,00 incl. BTW) voor het Congrestival Vanuit eigen kracht en leer hoe jij en jouw organisatie met alle veranderingen in de kinderopvang kunnen omgaan. Iedere week maken we 1 winnaar bekend (1, 8, 15, 22 en 29 oktober en 5 november). Schrijf je via onderstaande formulier in en dan doe je iedere week mee met de verloting.

We snijden verschillende thema’s aan zoals:

  • Regels de baas: Sandra neemt je in haar workshop mee hoe je als ondernemer de ruimte pakt binnen de regelgeving van de GGD. Hoe maak je van de GGD een partner?
  • Hoe zet je een team neer waarin iedereen in zijn kracht komt: Welke begeleiding is hiervoor nodig? Wat vraagt dit van medewerkers, leidinggevenden of bestuurders? Ervaar het zelf, en ga aan de slag.
  • Werving en behoud van personeel: Nu de arbeidsmarkt behoorlijk is aangetrokken in de kinderopvang is de vraag: hoe behoud je deze talenten? En hoe bind je ze aan je? Waar let deze werknemer precies dan op?
  • Waardengedreven organisaties: Een sterke reputatie opbouwen start met een krachtige identiteitsontwikkeling van de binnenkant. Over het hoe en waarom van waardengedreven organisaties.
  • Welke bedrijfsvorm past jouw organisatie?: Welke bedrijfsvorm past bij de kernwaarden van jouw organisatie? Is er een hiërarchische basisvorm of wil je juist toe naar een organisatie met gedeelde verantwoordelijkheid met zelforganiserende teams? Wat is de juiste structuur om de organisatiedoelen te verwezenlijken? Waar zie je je organisatie staan over een aantal jaren?
  • Bedrijfscultuur beïnvloeden: Hoe is de sfeer binnen jouw bedrijf? Wordt er veel geroddeld, zou het ziekteverzuim gereduceerd kunnen worden? Zouden de pedagogisch medewerkers wel wat meer verantwoordelijkheid op zich kunnen nemen? Merlin geeft je handige tools, om in kaart te brengen wat de cultuur is en wat je er aan kunt doen.

Hoe doe ik mee?

Geef je op voor onze speciale nieuwsbrief en geef aan waarom jij dat kaartje verdient. Wij maken iedere maandag de winnaar bekend.

Verhoog je winkans

Bestel direct een kaartje en win het aankoopbedrag van één kaartje terug. Natuurlijk zijn hier minder deelnemers voor dan bij de gratis inschrijving, dus verhoog je kans en win….. (daarnaast is het een heel interessant evenement).

programma
bestellen

Regels

– We verstrekken 1 gratis kaart per week uit de totale verkoop van de afgelopen week
– Hoe meer kaarten je besteld hoe meer kans je maakt
– We storten het geld terug indien dit al is betaald

Programma
Tickets
Contact

Ja, ik doe mee aan de actie en wil dat kaartje winnen…

Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?

Bekijk alle berichten

Ontvang direct een e-mail zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst door deze auteur.

 

Gerelateerde berichten

Hetzelfde als de rest. En toch anders.

Hetzelfde als de rest. En toch anders.

Een bank die zegt dat ze goed op je geld zullen passen. Een verzekeraar die zegt dat ze uitkeren op ...
Lees meer
Waarderen en certificeren van de werkervaring van jouw waardevolle medewerkers

Waarderen en certificeren van de werkervaring van jouw waardevolle medewerkers

“Ik heb een aantal locatiemanagers die pedagogisch coach willen worden. Maar ze hebben niet de juiste kwalificaties. Wat kan ik ...
Lees meer
De vernietigende kracht van feedback

De vernietigende kracht van feedback

Janneke werkt al jaren in de kinderopvang. Ze is erg populair bij de kinderen en de collega’s. Haar manager Anja ...
Lees meer
Vingerwijzen binnen de kinderopvang

Vingerwijzen binnen de kinderopvang

Ingrid was een ervaren kracht bij de kinderopvang. Ze was iemand die een leuke sfeer bracht en kinderen op een ...
Lees meer

Andere berichten

Niet storen a.u.b.!

Niet storen a.u.b.!

Wat is het toch een fantastisch vak: pedagogisch coach zijn. Je helpt mensen groeien, om de allerkleinsten het allerbeste te ...
Lees meer
Beroepsvereniging PPINK (Pedagogisch Professionals in Kinderopvang) is opgericht

Beroepsvereniging PPINK (Pedagogisch Professionals in Kinderopvang) is opgericht

Op 20 juni 2017 is de beroepsvereniging opgericht voor pedagogisch medewerkers: PPINK (Pedagogisch Professionals in Kinderopvang). PPINK is een initiatief ...
Lees meer
De natuurtuin

De natuurtuin

Deze maand ben ik op bezoek geweest bij kinderdagverblijf 't Schelpje in Heerhugowaard. Ik heb gehoord dat zij een hele ...
Lees meer
Dubbele Petten

Dubbele Petten

En nu jij!!! verzorgt trainingen en cursussen voor de kinderopvang en is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Jacqueline Perotti en ...
Lees meer