Eind juli reisde ik af naar Groningen. BSO de Blokhut was in de kinderopvang awards uit de bus gekomen als beste BSO van Nederland. Braspa had voor deze winnaar een knutsel & spellenpakket samengesteld en daarmee gingen we de opvangkinderen van de Blokhut verblijden.
Bij aankomst spraken we kort alles door met de directrice. Wat vond ze het leuk dat we helemaal naar Groningen waren gekomen om de cadeaus uit te reiken. Wat een mooi extraatje vond ze dat! Ze vertelde ons dat de winst voor nogal wat hectiek had gezorgd. Niet alleen had de burgemeester op de stoep gestaan met een bloemetje, maar ook RTV Noord had het nieuws groot verslagen. Dit leidde er dan ook toe dat steeds meer ouders de groene bakfietsen van de Blokhut gingen herkennen en de leidsters vroegen om meer informatie over de opvang. De publiciteit leidde niet alleen tot meer interesse, maar ook daadwerkelijk tot meer inschrijvingen. Iets wat Karin Braakman nooit had verwacht toen ze zich een half jaar daarvoor inschreef voor de awards, omdat ze wel benieuwd was of ouders tevreden waren over ‘haar’ BSO.
En nu kregen ze ook nog een mooi pakket voor de kinderen. Die stonden dan ook met groot enthousiasme te wachten op de uitreiking van ‘hun’ prijs. Alle leid(st)ers kregen een groot applaus en een stuk taart, de kinderen vielen na de speech direct aan op de uitgestalde spelletjes en knutselspullen. Ze vonden het prachtig!
Deze middag laat voor mij zien waarvoor zo hard hebben gewerkt tijdens de awards. De BSO krijgt de erkenning die ze verdient en dit levert ze dan ook veel op. Dus… laat dit jaar ook je resultaten zien, wees trots op wat je klanten over je zeggen en gebruik het als reclame!

Zien we je ook op 15 juni?

Wat hebben we voor je in petto? Volg unieke masterclasses van experts in de kinderopvang. Luister naar inspirerende sprekers. Geniet van lekkere hapjes en drankjes. Ga met een glimlach en vooral heel veel inspiratie weer naar huis!
En misschien… word je ook nog op het podium uitgenodigd omdat je één van de felbegeerde Kinderopvang Awards in de wacht hebt gesleept.

Vraag informatie aan over de Kinderopvang Awards of meld je direct aan

Ja, ik meld me aan
Naar de website

Informatie aanvragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over Jeltje Meijvogel

Ik ben Jeltje, 32 jaar en werkzaam bij onderzoeksbureau tevreden.nl. Binnen deze organisatie ben ik de specialist voor de kinderopvang en gastouderopvang. Ik adviseer welk klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek het best past bij een organisatie. Klanten begeleid ik bij het onderzoek en het interpreteren van de resultaten. Daarnaast geef ik workshops over belang van customer excellence. Met partners ontwikkel ik workshops die op basis van onderzoeksresultaten van klanten relevant lijken voor de branche (denk hierbij aan online marketing en leiding geven)

Bekijk mijn website