Marie- Louise van Mourik, directeur-bestuurder van Junis Kinderopvang herinnert zich als de dag van gisteren dat de organisatie de award ontving van Tevreden.nl en Opiness in Oegstgeest.
Junis Kinderopvang uit Alphen aan den Rijn uitgeroepen tot beste kinderopvangketen van Nederland!
“Beste Kinderopvangketen” dat is voor ons een heel groot compliment. Wat heel fijn was dat ouders de moeite hebben genomen om de quickscan (vragenlijst) in te vullen. We hebben door dit tevredenheidsonderzoek een goed beeld per locatie gekregen, hoe ouders bijvoorbeeld de ruimte, de pedagogisch medewerkers en de activiteiten hebben ervaren en beoordelen. Junis werkt constant aan de verbetering van de kwaliteit van de kinderopvang en vindt het van groot belang dat ouders met veel vertrouwen hun kinderen brengen bij Junis. Het is fijn om te bemerken dat ouders de kinderopvang als positief ervaren en beoordelen, dan zijn we op de goede weg. Het winnen van deze award is niet het belangrijkste maar was en is voor onze medewerkers en ouders wel een mooie boost. We doen het goed en het kan altijd beter. Onze medewerkers zijn trots dat ze bij een organisatie werken die volop in ontwikkeling is en we hopen dat ouders hun kinderen ook daarom aan Junis toevertrouwen.
De kinderopvang groeit weer en daarom hebben we nog meer kanjers nodig die onze pedagogisch medewerkers teams kunnen versterken. Bij de werving naar nieuwe medewerkers gebruiken we ook de award: “Natuurlijk wil je werken bij de beste kinderopvang van Nederland!” De eerste week na de uitreiking hebben we iedere dag meerdere felicitaties ontvangen van onze samenwerkingspartners. Het was overweldigend. Een van de hoogtepunten was dat de Junis- facebookpagina in een keer van een bereik van 3.000 naar ruim 27.000 ging. Ik ben blij dat we mee hebben gedaan met de Quickscan. Niet specifiek om te winnen maar met name om te kijken of dat wat je doet als positief ervaren wordt door ouders om vervolgens daar waar nodig weer te verbeteren. Uiteindelijk gaat het ons maar om een ding: kinderen een veilige, vertrouwde omgeving bieden waarin een kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Zien we je ook op 15 juni?

Wat hebben we voor je in petto? Volg unieke masterclasses van experts in de kinderopvang. Luister naar inspirerende sprekers. Geniet van lekkere hapjes en drankjes. Ga met een glimlach en vooral heel veel inspiratie weer naar huis!
En misschien… word je ook nog op het podium uitgenodigd omdat je één van de felbegeerde Kinderopvang Awards in de wacht hebt gesleept.

Vraag informatie aan over de Kinderopvang Awards of meld je direct aan

Ja, ik meld me aan
Naar de website

Informatie aanvragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over Jeltje Meijvogel

Ik ben Jeltje, 32 jaar en werkzaam bij onderzoeksbureau tevreden.nl. Binnen deze organisatie ben ik de specialist voor de kinderopvang en gastouderopvang. Ik adviseer welk klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek het best past bij een organisatie. Klanten begeleid ik bij het onderzoek en het interpreteren van de resultaten. Daarnaast geef ik workshops over belang van customer excellence. Met partners ontwikkel ik workshops die op basis van onderzoeksresultaten van klanten relevant lijken voor de branche (denk hierbij aan online marketing en leiding geven)

Bekijk mijn website