Wij hebben als kleinschalig particuliere kinderopvangorganisatie 5 jaar actief deel genomen door via kinderopvang.tevreden.nl  doorlopend onderzoek uit te voeren en scoren hoog op klanttevredenheid.
Ons geheim achter deze hoge score is dat we iedere dag hard werken om in te spelen op de behoefte en verwachtingen van ouders zodat ouders meer dan tevreden zijn en waarnemen dat hun kind(eren) een leuke, spelenderwijs leerzame ontwikkelingsgerichte dag wordt aangeboden. Vanuit die visie streven  wij naar tevreden kinderen, tevreden ouders, tevreden collega’s en gewoon graag zelf tevreden zijn! Maar tevreden is een gevoel dat je krijgt als alles is zoals je wenst, waarbij eigenlijk iedereen (kinderen, ouders en collega’s) verschillend vanuit hun eigen belevingswereld in hun verwachting wordt over troffen. Samen met het team hebben wij allemaal daar een bijdrage aan geleverd om onze kinderen, ouders en collega’s dat heerlijke gevoel te geven! Eerlijkheidshalve worden verwachtingen standaard en om tevreden gevoel te blijven waarborgen blijf je als kinderopvangorganisatie innovatief vanuit onderscheidende kracht op behoefte en verwachtingen van kinderen,ouders en collega’s inspelen.
Wij hebben van de doorlopende onderzoeken geleerd dat het optimaliseren van de klanttevredenheid alleen kan wanneer wij als kinderopvangorganisatie de Toverfluit door de ogen van ouders kijken en altijd bedenken dat het op de eerste plaats om de kinderen gaat. Kinderopvang.tevreden.nl biedt hiervoor een mooie oplossing om inzichtelijk te krijgen hoe ouders de kinderopvang ervaren en wat er volgens hen beter kan. Een kinderdagverblijf is namelijk niet zomaar een bedrijf, kinderen en ouders kunnen niet gezien worden als producten. Wij vinden het belangrijk om de mening van ouders over onze organisatie te vragen, ook als die minder positief is, zodat we ervan kunnen leren en op die behoeften en verwachtingen van de ouders voor hun kind(eren) in kunnen spelen. Op deze manier weten we dan wat onze kwaliteiten zijn en waar wij als kinderdagverblijf nog in kunnen verdiepen.
Kinderopvang de Toverfluit heeft 5 jaar gebruik gemaakt van kinderopvang.tevreden.nl om inzicht te krijgen in de klanttevredenheid van onze ouders. De klantvriendelijke manier van werken /denken is geïmplementeerd in het handelen van de pedagogisch medewerksters bij de Toverfluit. Na drie jaar op volgend genomineerd en beloond te zijn geweest met een Award, hebben wij de bewuste keuze gemaakt om andere kinderopvangorganisaties de ruimte te geven door niet meer actief deel te nemen aan doorlopende onderzoeken vanuit Kinderopvangtevreden.nl, maar gebruik te gaan maken van Opiness. Ouders blijven via Opiness de mogelijkheid hebben om de kwaliteit van de Toverfluit te benoemen en aan te kunnen geven waarin wij nog kunnen groeien, zodat het een bijdrage blijft leveren om de klantentevredenheid te kunnen waarborgen en de reviews zijn voor ons als kinderopvangorganisatie een mooi compliment.

Zien we je ook op 15 juni?

Wat hebben we voor je in petto? Volg unieke masterclasses van experts in de kinderopvang. Luister naar inspirerende sprekers. Geniet van lekkere hapjes en drankjes. Ga met een glimlach en vooral heel veel inspiratie weer naar huis!
En misschien… word je ook nog op het podium uitgenodigd omdat je één van de felbegeerde Kinderopvang Awards in de wacht hebt gesleept.

Vraag informatie aan over de Kinderopvang Awards of meld je direct aan

Ja, ik meld me aan
Naar de website

Informatie aanvragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over Jeltje Meijvogel

Ik ben Jeltje, 32 jaar en werkzaam bij onderzoeksbureau tevreden.nl. Binnen deze organisatie ben ik de specialist voor de kinderopvang en gastouderopvang. Ik adviseer welk klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek het best past bij een organisatie. Klanten begeleid ik bij het onderzoek en het interpreteren van de resultaten. Daarnaast geef ik workshops over belang van customer excellence. Met partners ontwikkel ik workshops die op basis van onderzoeksresultaten van klanten relevant lijken voor de branche (denk hierbij aan online marketing en leiding geven)

Bekijk mijn website