KinderopvangOpinie


KinderopvangOpinie is het review- & onderzoekssysteem van de kinderopvangbranche voor zowel klantenonderzoek als medewerkersonderzoek. Ben je zelfstandig ondernemer, een stichting, een gastouder, gastouderbureau of een nannybureau? Bekijk dan snel wat we allemaal leveren om de kwaliteit van je dienstverlening inzichtelijk te maken, te verbeteren en te communiceren naar je potentiële doelgroep.
Wij denken dat heel veel ouders tevreden zijn over jouw dienstverlening. Daarom vragen we jou een goede afgewogen beoordeling op je website te zetten. Je onderscheidt hiermee jouw organisatie en je helpt het imago van jouw bedrijf, maar ook de hele branche te verbeteren.


Reviews


KinderopvangOpinie is het onafhankelijk reviewsysteem van de kinderopvangopvangbranche. De branche kent specifieke dienstverlening voor het belangrijkste ‘bezit’ van ouders, namelijk hun kinderen. Dit verlangt specifieke vragen die zijn toegespitst op de branche.


De reviews zijn uitsluitend van jouw klanten en ze worden gecontroleerd op validiteit en natuurlijk kan je als bedrijf reageren op geplaatste reviews.

Ga naar Reviews


Onderzoek


De Reviewmodule geeft een mooie eerste indruk van de prestaties van je organisatie. Wil je meer weten dan is verder onderzoek noodzakelijk. KinderopOpinie voldoet in deze behoefte. Je kan de Reviewmodule met één druk op de knop uitbreiden naar de Onderzoekmodule. Je krijgt dan de beschikking over vier professionele onderzoeken die geïntegreerd kunnen worden met de Reviewmodule. De uitkomsten kunnen vergeleken worden met de algemene uitkomsten van (anonieme) concurrenten.


De onderzoeksresultaten vertellen jou hoe je organisatie op diverse onderdelen presteert en krijgen meer waarde, omdat je deze kan afzetten tegen de prestaties van de gehele kinderopvangbranche.

Ga naar Onderzoek


3% van de omzet gaat naar Jantje Beton


KinderopvangOpinie neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. 3% van de omzet storten we door naar Jantje Beton. Jantje Beton zet zich op allerlei manieren in zodat alle kinderen meer spelen in hun eigen creatieve wereld. Met onze bijdrage zorgen we o.a. voor de ontwikkeling van creatieve speeltuinen in heel Nederland. Dus meld je aan en help mee.