Reviews speciaal voor de kinderopvangbranche


Met de Reviewmodule van TO BE Kinderopvang verzamel je gemakkelijk onafhankelijke feedback van geverifieerde klanten over je dienstverlening. Je hebt de keuze deze reviews online te zetten op je website en/of de uitkomsten te gebruiken voor verbetering van je dienstverlening. De online reviews plaats je eenvoudig op je website. Nieuwe bezoekers zullen jouw bedrijf beter vertrouwen doordat je de feedback van je huidige klanten transparant vermeld op je website. Lees hier meer over de functies en mogelijkheden van onze feedbacktool. Bekijk onze tarieven en bestel de module meteen. Je ontvangt namelijk tot 15% korting voor de rest van je leven als je voor 1 september 2018 bestelt.


Ontwikkelpartners


De Reviewmodule en Onderzoekmodule worden ontwikkeld in samenspraak met de branche. We maken gebruik van partijen uit de gehele branche die ons van zeer waardevolle input voorzien. Zo werken we samen met de volgende partijen:


Neem zelf de controle over jouw Reviews


We leven in het internet tijdperk. Over ieder bedrijf worden op het internet klakkeloos reviews geschreven. Door wie? Dat weten we niet. Hopelijk zijn het je klanten die dit doen, maar voor hetzelfde geld is het een concurrent of een boze ex-werknemer. Daarnaast wordt jouw organisatie niet afgewogen beoordeeld. Reviewschrijvers kunnen slechts één totaalcijfer geven. Neem daarom het heft in eigen handen met KinderopvangOpinie.


De reviews kunnen alleen geschreven worden door jouw klanten die jij uitnodigt. De beoordeling is op verschillende punten, waardoor een afgewogen mening wordt verkondigd over jouw organisatie en je dus extreem lage cijfers voorkomt. Verder kan je op iedere review inhoudelijk reageren welke ook wordt gepubliceerd bij de review van de ouder.


Vertrouwen


Creëer vertrouwen in je bedrijf door een gewogen cijfer te publiceren gebaseerd op onafhankelijke reviews. Jouw websitebezoeker (potentiële klant) kan de onderbouwing van dit cijfer teruglezen. De reviews zijn door jezelf verzameld via een onafhankelijk platform en daarom betrouwbaar.


Reviews versterken ‘mond tot mond reclame’


Mond tot mond reclame is heel belangrijk in de branche. Maar liefst 50% van de klanten worden gewezen op een goede kinderopvangorganisatie door vrienden, kennissen en familie. Met de publicatie van onafhankelijke reviews geef je ouders online extra onderbouwing voor hun keuze in kinderopvang: een vertrouwde goede plek voor hun kinderen. Daarnaast overtuig je een nieuwe doelgroep, namelijk de internetgeneratie en de verhuizers. Deze ouders zoeken allereerst online. Ook zij zoeken bevestiging in de kwaliteit van het bedrijf.
Met onafhankelijke reviews van KinderopvangOpinie stimuleer je beide doelgroepen om klant te worden van jouw organisatie.


Reviews van personeel om nieuw personeel aan te trekken


De personeelsmarkt is anno 2018 krap. Kandidaten hebben de keuze tussen verschillende werkgevers. Waar wil jij werken? Precies, bij een leuke werkgever die voldoet aan je behoeften….
Via KinderopvangOpinie kan je naast Klantenreviews ook Personeelsreviews verzamelen. Jouw beoordeling kan je inzetten ter promotie van jouw bedrijf op jouw eigen website, maar ook exclusief bij de vacatures van TO BE Kinderopvang.


Google integratie


Doordat jouw reviews worden verzameld door een onafhankelijk reviewsysteem, kan jouw beoordeling worden meegegeven in je natuurlijke zoekresultaten. Dit betekent dat er sterren staan in je zoekresultaat wat leidt tot maximaal ca. 30% meer websitebezoek.


Vergelijk jouw resultaten met de concurrentie


Wat is een cijfer waard? Dat is de grote vraag natuurlijk. Is een 8 een goed cijfer of presteer je hiermee onder het gemiddelde van de branche? Via het benchmark systeem van KinderopvangOpinie kom je hier makkelijk achter. Online zijn al je resultaten af te zetten tegen de gemiddelde resultaten in Nederland.
Wij streven naar een Benchmark per regio, zodat je direct jouw resultaten kan afzetten tegenover de resultaten van je directe concurrenten. Het gevolg zal zijn dat organisaties zullen investeren in kwaliteitsverbetering om een betere beoordeling te ontvangen. Kortom de kwaliteit van de kinderopvangbranche zal stijgen.


API: Integreer de Reviews in je eigen website – betere vindbaarheid in Google & de bezoeker blijft op jouw website.


Standaard zijn alle reviews terug te lezen op jouw profielpagina op TO BE Kinderopvang. Met de Review Plus module kan je alle reviews op je eigen website plaatsen in jouw eigen stijl en design op pagina’s naar jouw keuze. Middels een API laad je altijd de up to date informatie binnen. Jouw website ontwikkelaar kan in afstemming met jou zorgen voor een professionele presentatie van de reviews. Het grote voordeel is dat de websitebezoeker op jouw website blijft en dat je toch onafhankelijke reviews verzameld over je bedrijf. Daarnaast veranderd de inhoud van je website continue door de aanwas van nieuwe reviews. Google vindt dit fantastisch, waardoor je positie in Google zal verbeteren.


AVG Ready


Alle gegevens worden beveiligd opgeslagen op onze server. Jouw klantgegevens verkopen of delen we niet aan/met derden. We hebben deze gegevens nodig om uitnodigingen te kunnen versturen en om reviews te kunnen verifiëren op echtheid. Bij aankoop van de modules ontvang je van ons een verwerkersovereenkomst waarin dit allemaal staat beschreven. KinderopvangOpinie is dus helemaal AVG ready.


Veelgestelde vragen


Nee, dit is een vrije keuze. Vanuit het beheersysteem kan je verschillende widgets downloaden en op je website publiceren.

Ja, als je besluit de widget op je website te plaatsen hebben jouw websitebezoekers de mogelijkheid om alle reviews te lezen. Dus zowel positieve als negatieve reviews. Als organisatie streef je uiteraard naar louter positieve reviews, maar door plaatsing van ook kritische reviews neemt de beoordeling in waarde toe voor alle ouders. Zij kunnen zelf de afweging maken of de review van toepassing is op hun situatie. Verder kan je als organisatie reageren op iedere review. Zo kan de potentiële klant dus ook lezen hoe jouw organisatie omgaat met kritiek.

Dit is natuurlijk altijd vervelend. Je hebt verschillende opties om hiermee als organisatie om te gaan. Allereerst kan je natuurlijk reageren op de review, waarmee je de geschreven review ontkracht met beleidswijzigingen of het plaatsen van context waarover de review gaat. Verder kan je uiteraard meer reviews verzamelen, waardoor de kracht van 1 review op het totale cijfer kleiner wordt. Bijvoorbeeld: Als je 20 reviews hebt verzameld met een gemiddeld cijfer van een 8,2 en je ontvangt een review van een 5, dan zakt je gemiddelde waardering maar met 0,2 punten. Heb je slechts 3 reviews verzameld dan weegt de 5 veel zwaarder mee. Je gemiddelde cijfer komt dan uit op een 7,1.

Helemaal niks. Alle gegevens worden beveiligd opgeslagen op onze server. Jouw klantgegevens verkopen of delen we niet aan/met derden. We hebben deze gegevens nodig om uitnodigingen te kunnen versturen en om reviews te kunnen verifiëren op echtheid. Bij aankoop van de modules ontvang je van ons een verwerkersovereenkomst waarin dit allemaal staat beschreven. KinderopvangOpinie is dus helemaal AVG ready.

Tsja, wat moet je met KinderopvangOpinie. Nu het goed in de branche kan je natuurlijk achterover gaan leunen…., maar we weten dat het ook weer een keer naar beneden gaat. Met de crisis nog in ons achterhoofd weten we ook de andere tijden. Goede reviews helpen je aan klanten, in goed en slechte tijden. Je kan beter nu beginnen dan als het straks te laat is.

Heb je een vraag of een suggestie?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.