Beleefbeurs KindStart

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober wordt er een hele leuke beurs georganiseerd!
KindStart is een gratis beurs waar de beleving van de dag centraal wordt gezet.
Zo word je welkom geheten met een lekker welkomstdrankje en worden er gedurende de dag high thea hapjes uitgedeeld.

Inspiratie opdoen

Kindstart is een beurs voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang: pedagogisch medewerkers, gastouders, eigenaren en directies van kinderdagverblijven. Laat je inspireren bij een van de stands. Probeer en ervaar producten of neem deel aan een activiteit. Laat je informeren en motiveren door de exposanten over hoe je bijvoorbeeld jouw kinderopvang nog mooier, veiliger of groener kunt maken. Leer hoe je jezelf kunt onderscheiden door kwaliteit en uitstraling. Of wil je groeien, en tips en handreikingen krijgen voor succesvoller ondernemen? Dat kan allemaal op Kindstart. Laat je inlichten over trainingen, bijzondere kinderboeken, mooi speelgoed, kinderyoga en meer. Kortom: een heel breed aanbod!

Workshops

Als mediapartner van KindStart  hebben we de gevers van de workhops gevraagd alvast wat te vertellen over hun workshop. Ontdek bij ons op de site welke artikelen er worden aangeboden en kijk vast naar welke workshops jij zou willen gaan. Vergeet je niet aan te melden!
To be Kinderopvang is zelf ook aanwezig op de beurs, we vinden het heel erg leuk om onze lezers te ontmoeten en jullie mening en suggesties te horen.

Gratis aanmelden voor KindStart

[ess_grid alias=”kindstart”][/ess_grid]