Vraag het Felix

Forums Inspiratie Vraag het Felix

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • Manja Beukers
  Bijdrager
  Aantal berichten: 3

  TO BE Kinderopvang mag Felix Rottenberg interviewen. Felix is de nieuwe bestuursvoorzitter van de Branchevereniging Kinderopvang.

  Jij weet wat er speelt in de markt, dus we nodigen je van harte uit om je vragen in dit forum te zetten. Wij zullen de beste vragen aan hem voorleggen.

  We vragen je vriendelijk ook wat achtergrondinformatie bij je vraag te zetten, zodat wij het ook begrijpen 😉

  Dus wil je weten wat de standpunten zijn van de Brancheorganisatie Kinderopvang of wat zij voor je kunnen betekenen nu of in de toekomst. Vraag het Felix!

  Joris Timmers
  Bijdrager
  Aantal berichten: 4

  Hoe gaat u er voor zorgen dat er meer mannen komen werken in de kinderopvang?

  Susanne AkkermansSusanne Akkermans
  Bijdrager
  Aantal berichten: 2

  Gaat de branche vereniging ook in gesprek met de kleine opvang organisaties waar zelfstandige ondernemers de eigenaren zijn? Kleine organisaties werken vaak ‘anders’ en zijn ook vaak geen lid van de branche organisatie juist doordat er zoveel verschillen zijn tussen directeuren in loondienst van kinderopvang organisaties tov zelfstandige ondernemers van kinderopvang organisaties. Wil er in Nederland de kinderopvang goed vertegenwoordigd worden dan behoren daar ook de kleine zelfstandige ondernemers bij! Hoe wil de branche organisatie hun betrekken bij alle onderhandelingen? Hoe wil de brancheorganisatie lidmaatschap aantrekkelijk, zinvol en haalbaar maken
  voor de gehele kinderopvang zodat er een volledig beeld ontstaat over de kinderopvang? Zodat ook voor de kleine kinderopvang organisaties wetswijziging haalbaar en uitvoerbaar blijven?
  Groetjes Susanne

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Registreren / Login