Wie breng jij dagelijks een glimlach?! Je man, je vrouw, je kinderen, je ouders of misschien wel je buurman of buurvrouw, de mevrouw bij de kassa en de meneer bij de kaasboer! Soms doe je het bewust en soms breng je onbewust een glimlach op het gezicht van een bekende of onbekende.
En je klant? De ouder die opvang bij je afneemt voor zijn/haar kinderen. Ben je er bewust mee bezig om een glimlach op het gezicht van de klant te toveren? Steeds vaker wordt er in het management ook gekeken naar de klanttevredenheid, ofwel door middel van een rapportcijfer, ofwel door middel van de NPS. Heel slim, want een glimlach bij een klant heeft absoluut invloed op je omzet.
Die glimlach creëer je overal in de organisatie, dus iedereen is op 15 juni welkom. Hoe ziet de dag eruit? We bieden een dag vol kennis, inspiratie en contacten!

Het programma:

 
10:00 UUR:  REGISTRATIE – KOP KOFFIE & FEESTELIJKE OPENING
10:30 UUR:  DAAN NOORDELOOS | Marketing Manager TRANSAVIA
Daan Noordeloos van vliegmaatschappij Transavia verzorgt de presentatie “Klantbeleving, inspireren en relativeren”. Daan legt zijn inspirerende case voor en vertelt openhartig over de lessen die Transavia de afgelopen jaren uit de implementatie van de klantstrategie heeft getrokken en voorziet je van handvatten waarmee jij nog dit najaar aan de slag kunt.
Laat je inspireren door de successen en blunders uit de dagelijkse praktijk van een ‘’low cost’’ airline met een grootste ambitie op het gebied van klantgerichtheid, gebracht met een knipoog.
11:00 UUR:  RAYMOND KLOPSMA | CEO SPRS.ME
Hoe bouw je in vredesnaam een start-up in een overvolle branche? Klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Als je tenminste weet ‘where the magic happens’. Ooit van Disneyfilm Frozen gehoord? Vast wel. En nu denk jij op jouw beurt: wat heeft dit er nou weer mee te maken? De miljoenen jurkjes die na afloop van de film werden verkocht, deden het goed vanwege dat ene magische moment in de film. Eentje die je niet meer loslaat, waardoor je definitief wordt gegrepen. Of zoals in de film letterlijk voorbij komt: ‘The first time in forever.’ De markt mag dan wel uit grote touroperaters bestaan, srprs.me is een absolute league of her own. Voeg waarde toe, vergroot dat en je zult zien dat er meer ruimte in een branche zit dan je denkt. Uiteindelijk is het de beste kwaliteit + de beste customer experience die je de sleutel tot succes geeft.
11:45 UUR:  LUNCH
12:30 UUR:  MASTERCLASS RONDE 1
13:30 UUR:  MASTERCLASS RONDE 2
Je kunt zelf welke masterclasses je wilt volgen! We zetten ze alle 13 voor je op een rij.

Advertentie
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.
 • Social Media en Kinderopvang: de laatste tips, trends & trucs (Aktie Atelier)
 • Wat kan een website voor je organisatie betekenen? (KDV Online)
 • Ben jij goed vindbaar op Google? (IMKK)
 • Hoe kom je tot een kwalitatief goed activiteitenprogramma? (DOENKids)
 • Een lerende organisatie (Heutink)
 • Leren programmeren (Heutink)
 • Het inrichten van een kinderopvang is zo eenvoudig nog niet (Dees Styling)
 • Door de ogen van de klant (Tevreden.nl)
 • Communiceren met ouders (Parenticom)
 • Excellent omgaan met klachten (Parenticom)
 • Klantgerichtheid in de praktijk (Paua Berntsen, directrice Wonderland KOV)
 • De zin en onzin van reviews & ratings (Feedback Company)
 • Een goede HR: investeer in bevlogenheid & tevreden medewerkers  (MTH)

14:30 UUR:  KOFFIE
15:00 UUR:  UITREIKING AWARDS Door Opiness
17:00 UUR:  BORREL

Vraag informatie aan over de Kinderopvang Awards of meld je direct aan

Ja, ik meld me aan
Naar de website

Informatie aanvragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

 

Over Jeltje Meijvogel

Ik ben Jeltje, 32 jaar en werkzaam bij onderzoeksbureau tevreden.nl. Binnen deze organisatie ben ik de specialist voor de kinderopvang en gastouderopvang. Ik adviseer welk klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek het best past bij een organisatie. Klanten begeleid ik bij het onderzoek en het interpreteren van de resultaten. Daarnaast geef ik workshops over belang van customer excellence. Met partners ontwikkel ik workshops die op basis van onderzoeksresultaten van klanten relevant lijken voor de branche (denk hierbij aan online marketing en leiding geven)

Bekijk mijn website

Gerelateerde berichten