Vanaf 11 mei mag de kinderopvang weer open! Wat ontzettend fijn, voor de ouders maar ook voor de pedagogisch medewerkers die de kinderen hebben moeten missen. Natuurlijk ontstaat bij de opening van de kinderopvang in de Corona-epidemie de grote vraag: hoe zorgen wij ervoor dat kinderen en pedagogisch medewerkers veilig en gezond blijven binnen de kinderopvang?

In dit filmpje geven wij een aantal tips en ideeën over maatregelen die je als kinderopvangorganisatie kan gebruiken om de gezondheid van kinderen en pedagogisch medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen. Wil jij alle tips, ideeën en werkafspraken beschreven in een protocol? Kijk dan op www.sterkinkinderopvang.nl , hier staat het hele protocol op het platform!

Advertentie

Enthousiaste pedagogisch medewerker Enthousiaste pedagogisch medewerker Kom jij het team van onze kleinschalige huiselijke natuurgerichte kinderopvang ondersteunen. We hebben een kinderdagverblijf met horizontale groepen en een BSO. Als vast teamlid ben je flexibel inzetbaar in de gehele organisatie als onze Steun Teun. Je werkt op wisselende MEER INFO ALLE VACATURES Amersfoort - Vathorst

Yes, je mag open met je kinderopvangorganisatie, maar hoe dan?
Daisy van ‘Sterk in de Kinderopvang’ heeft een filmpje gemaakt van 15 minuten met allemaal praktisch tips die je kan (of moet) inzetten vanaf 11 mei.

Over Daisy Koekkoek

Eigenaar bij Sterk in kinderopvang -Support & advies voor Sterke kinderopvang in Nederland. Advies op maat voor elke kinderopvang organisatie. Van beleid schrijven, workshops tot aan advies, Sterk in kinderopvang helpt u met alle vragen rondom het runnen van een kinderdagverblijf. Met mijn blogs wil ik jullie aan het denken zetten, ik wil jullie inspireren net een stapje extra te doen om jezelf en de organisatie te blijven ontwikkelen. Ik zal gevoelige onderwerpen , leuke onderwerpen en serieuze onderwerpen belichten met humor en een knipoog, zodat het lezen van de blog altijd leuk is en jouw vooral inspireert ermee aan de slag te gaan! Toen ik als leidinggevende in de kinderopvang werkte, kreeg ik vaak de vraag van bevriende kinderopvanghouders van mijn toenmalige baas: ‘Kun jij mij helpen met de protocollen?’ of ‘Wil je voor mij de zienswijze schrijven?’ Al snel begon ik op mijn vrije dagen andere kinderopvangorganisaties te helpen. Ik haalde ontzettend veel voldoening uit het werk, ik kon hiermee bijdragen aan een betere kwaliteit in de kinderopvang. Daarom begon ik ook met Daisy’s Opstapje wat later Sterk in kinderopvang ging heten. Met Sterk in kinderopvang kan ik mijn kennis, ervaring en soms ook de harde waarheid overdragen aan alle houders in de kinderopvang. Mijn doel? Simpel, de kwaliteit in de kinderopvang naar een hoger niveau brengen! Of mijn doel haalbaar is? Wellicht, maar het is in ieder geval een mooi doel. Elk kind in Nederland verdient de beste opvang, de beste ontwikkelingsmogelijkheden en de best getrainde pedagogisch medewerkers.

Bekijk mijn website

Gerelateerde berichten