Dag beeldscherm, hallo buitenwereld,

Er staat ons weer een heerlijke zomer te wachten. Het weer is wat veranderlijk, maar elk weertype heeft haar mooie kanten. Zon of regen: buitenspelen kan altijd. Wij hebben de afgelopen tijd weer heel veel buiten gespeeld met onze kinderen en leuke spelletjes toegevoegd aan de database buitenspelletjes.nl. Ken je de buitenbingo bijvoorbeeld al? Of het zenuwslopende smokkelspel? Allemaal avontuurlijke spellen voor 4 tot 12 jaar, getest door onze pedagogisch medewerkers.

Advertentie

Enthousiaste pedagogisch medewerker Enthousiaste pedagogisch medewerker Kom jij het team van onze kleinschalige huiselijke natuurgerichte kinderopvang ondersteunen. We hebben een kinderdagverblijf met horizontale groepen en een BSO. Als vast teamlid ben je flexibel inzetbaar in de gehele organisatie als onze Steun Teun. Je werkt op wisselende MEER INFO ALLE VACATURES Amersfoort - Vathorst

Winnaar TO Be Kinderopvang-actie

Ook Kinderopvang aan de Liede heeft spellen kunnen uitproberen uit de demoversie van buitenspelletjes.nl en vandaag hebben we eigenaresse Evelyn Rolink blij mogen maken met een gratis jaarabonnement op buitenspelletjes.nl. Evelyn: “We vinden het ontzettend leuk! Onze kinderopvang is landelijk gelegen. We hebben een mooi natuurplein, en buitenspelletjes.nl is een zeer welkome aanvulling om buitenspelen nog leuker te maken.  De site sprak mij direct aan vanwege de leuke natuurlijke banner. Dat past enorm bij hoe wij onze kinderopvang neerzetten. De layout is erg duidelijk en overzichtelijk door de indeling per leeftijd, categorieën en locaties etc. Wij zijn enthousiast, dankjewel”!

Ook buitenspeel inspiratie nodig?

Omdat de zomervakantie eraan komt, hebben we in samenwerking met TO BE Kinderopvang een speciale zomeraanbieding. Zo kun je relaxed de vakantieperiode in. Je ontvangt van ons 15% korting op een abonnement op buitenspelletjes.nl. Een abonnement kost je dan nog geen € 24,00 per maand. Daarmee organiseer je een heel jaar lang moeiteloos de leukste buitenspeelactiviteiten voor jouw BSO of kinderopvang. Je hebt er vast veel gemak en plezier van!

Kortingscode

Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Bestel dan jouw abonnement op www.buitenspelletjes.nl en gebruik de kortingscode: Buitenspelen. Dit aanbod is tot 22 juli 2019 geldig.

Veel speelplezier!
Sandra

 

Over Sandra Hofhuis

Over Sandra Hofhuis en BSO Wijs! BSO Wijs! is een BuitenSpeelOpvang en heeft 6 vestigingen in de provincie Utrecht/Gelderland. BSO Wijs! gunt kinderen de ontdekkingstocht en vrijheid die we zelf als kind ook hebben gehad en gevoeld. Die vrijheid en ontdekkingstocht wil ik ook als ondernemer. Door steeds weer nieuwe ideeën uit te voeren, om nog meer kinderen te laten buitenspelen. Door medewerkers van Wijs! de ruimte te geven om te ontwikkelen en te ontdekken. Dus door medewerkers, kinderen en mezelf de RUIMTE te gunnen

Bekijk mijn website

Gerelateerde berichten