Volgende week vindt van 22 t/m 26 januari de grootste onderwijsbeurs van Nederland weer plaats in de jaarbeurs Utrecht.  De Nationale OnderwijsTentoonstelling. Misschien niet meteen een naam waar je je als medewerker in de kinderopvang meteen toe aangetrokken voelt, maar laat je daardoor zeker niet tegenhouden. Zeker voor de kinderopvang is deze beurs reuze interessant. Je kunt er terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, en diverse workshops, presentaties en optredens.

Interessante bedrijven

Deze beurs is er voor iedereen die met kinderen werkt. Zo zijn er veel bedrijven aanwezig die al bekend zijn voor de kinderopvang. Maar natuurlijk zijn er veel meer aanwezig die voor onze branche interessant zijn. Hier een kleine greep uit het aanbod;

TO BE Kinderopvang aanwezig in de bloggerstraat

Zelf zijn wij als TO BE Kinderopvang op woensdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de bloggerstraat. Wij vinden het heel erg leuk om contact te maken met de bezoekers, onze lezers, bloggers en natuurlijk potentiële bloggers.

Begin met bloggen!

Misschien loop jij zelf ook al langer met het idee rond om te gaan bloggen, zakelijk of gewoon omdat jij iemand bent die graag jouw ervaring, visie en vraagstukken met anderen wilt delen.
Maar hoe pak je dat aan? Waar begin je? En waar ga je over schrijven? Wij hebben het er graag met je over. Over hoe je blogs zakelijk goed kunt inzetten en wat wij hierbij voor je kunnen betekenen.
Dus kom gezellig bij ons langs op de NOT! De toegang is gratis na registratie online
Tot dan!
 

Over Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?