Een uniek programma waar je leert hoe je de beste medewerkers werft en bindt aan de jouw organisatie.

Wat is het lastig, hé? Goede medewerkers vinden. En als je ze dan éénmaal ‘binnen hebt’, hoe zorg je er dan voor dat ze ook bij je blijven? Dit vergt niet alleen een hele bak bevlogenheid, maar ook veel creativiteit en goed beleid. En wat ons betreft, hoef je dat niet helemaal zelf uit te vinden. Wij helpen je op weg! Hoe? Dat lees je hier:

Nienke Bloem zet haar keynote voort!

In de keynote heeft Nienke je verteld hoe je voor goede klantervaringen zorgt. Richard Branson, oprichter van Virgin Airlines zei ooit: “The way you treat your employees is the way they treat your customers”. Nienke Bloem legt in het vervolg op haar keynote uit waarom tevreden medewerkers belangrijk zijn voor je organisatie. Met verschillende werkvormen zet ze je meteen aan de slag en geeft inzichten over hoe je morgen het verschil kunt maken.

Daisy Kuipers leert je hoe je werven weer leuk maakt

Tijdens deze workshop ga je stof happen. Nou ja, figuurlijk dan hè? Stof tot nadenken geef ik je in ieder geval. Net zoals een aantal praktijkvoorbeelden van wervingsacties die zeer geslaagd zijn. Niet dat jij die nou gaat kopiëren. Daar ben jij en is jouw kinderopvang natuurlijk veel te uniek voor! Jij gaat je eigen ludieke campagne bedenken tijdens deze workshop. En ik help je daarbij.

Én…ik doe mijn huiswerk van tevoren. Dus ik ben al in jouw organisatie en wijze van werven gedoken. Dat is prettig, want zo ontvang je concrete tips en adviezen specifiek voor jouw kinderopvang. Kun je op de terugweg al direct aan de slag?.

Wat is jouw bedrijfsidentiteit? Ontdek het met Jeroen Pernot

Om te zorgen dat de juiste kandidaten reageren op jouw vacatures zal je goed jouw bedrijfsidentiteit moeten communiceren. In de lezing ‘Bedrijfsidentiteit & werving personeel’ zal Jeroen Pernot van TO BE Kinderopvang ingaan op de vraag hoe je jouw bedrijfsidentiteit kan communiceren naar potentiële kandidaten.

Happy Miel leert je de overeenkomst tussen het smurfenlied en zelfsturing, huh?

Wist je dat het smurfenlied eigenlijk gaat over zelfsturing, werkplezier, duurzame inzetbaarheid? Na de presentatie van Miel wel. Maar dit is niet het enige waar hij je mee zal verrassen. Want we gaan het gezellig maken met Bingo en een teamworkactiviteit. Dit is niet het moment om stil te zitten!

Je medewerkers niet alleen boeien, maar ook binden? Dat leer je van Sabine.

Samenwerken met anderen in een team is voor veel mensen een belangrijke motivator. Investeer in talentontwikkeling, samenwerking, communicatie en een open aanspreekcultuur. Ontwikkel een visie met betrekking tot het binden en boeien van medewerkers. En maak fans van je medewerkers!

Er bij zijn?

Dit wil je niet missen toch? Sluit gezellig aan. Wij hebben er zin in om onze visie op werving & selectie 3.0 te laten ervaren. Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan: www.kinderopvanginspiratiedag.nl.

Wil je meer informatie? Bel of mail me dan even!

Geef een reactie op dit artikel

Jeltje Meijvogel

Ik ben Jeltje, 32 jaar en werkzaam bij onderzoeksbureau tevreden.nl. Binnen deze organisatie ben ik de specialist voor de kinderopvang en gastouderopvang. Ik adviseer welk klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek het best past bij een organisatie. Klanten begeleid ik bij het onderzoek en het interpreteren van de resultaten. Daarnaast geef ik workshops over belang van customer excellence. Met partners ontwikkel ik workshops die op basis van onderzoeksresultaten van klanten relevant lijken voor de branche (denk hierbij aan online marketing en leiding geven)

Bekijk mijn website
Bekijk alle berichten

Ontvang direct een e-mail zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst door deze auteur.

 

Gerelateerde berichten

Hoe krijg je ze toch aan het lezen?

Hoe krijg je ze toch aan het lezen?

Het is niet altijd gemakkelijk om kinderen warm te maken voor lezen. Kinderen die moeite met taal hebben bijvoorbeeld, waarvoor ...
Lees meer
Doe jij het als pedagogisch coach alleen?

Doe jij het als pedagogisch coach alleen?

Doe jij het als pedagogisch coach alleen? Dan bedoel ik dus het feit dat je je alleen voelt staan, o.a ...
Lees meer
Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

‘Het probleem van zelfsturende teams is dat ze allemaal een andere kant op sturen’ meldde een afdelingsdirecteur vorige week. ‘dat ...
Lees meer
De wereld ontdekken en begrijpen

De wereld ontdekken en begrijpen

Als ouder wil je je kind de beste ontwikkelingskansen geven. Dat je kind gezien wordt en er aandacht voor hem ...
Lees meer

Andere berichten

'Vroeg signaleren taalachterstand van groot belang'

‘Vroeg signaleren taalachterstand van groot belang’

Hoewel het signaleren van haperingen in de taalontwikkeling niet zo eenvoudig is, is het wel van belang om bij een ...
Lees meer
Magisch denken, heel gewoon

Magisch denken, heel gewoon

Een tijdje geleden trok er een hevige storm over Nederland. Van achter het raam bekeek ik samen met 4 peuters ...
Lees meer
Het inrichten van een kinderdagverblijf is zo eenvoudig nog niet

Het inrichten van een kinderdagverblijf is zo eenvoudig nog niet

Hoe richt je een kinderdagverblijf goed in? Je zou denken dat het niet zo ingewikkeld is een kinderdagverblijf, buitenschoolseopvang of ...
Lees meer
Herfst op de groep 

Herfst op de groep 

Wisten jullie dat Halloween van oorsprong de viering is van de herfstoogst? Het is de tijd van pompoenen, mais, appels ...
Lees meer
[getsocial app="follow_bar"]