Een uniek programma waar je leert hoe je de beste medewerkers werft en bindt aan de jouw organisatie.

Wat is het lastig, hé? Goede medewerkers vinden. En als je ze dan éénmaal ‘binnen hebt’, hoe zorg je er dan voor dat ze ook bij je blijven? Dit vergt niet alleen een hele bak bevlogenheid, maar ook veel creativiteit en goed beleid. En wat ons betreft, hoef je dat niet helemaal zelf uit te vinden. Wij helpen je op weg! Hoe? Dat lees je hier:

Nienke Bloem zet haar keynote voort!

In de keynote heeft Nienke je verteld hoe je voor goede klantervaringen zorgt. Richard Branson, oprichter van Virgin Airlines zei ooit: “The way you treat your employees is the way they treat your customers”. Nienke Bloem legt in het vervolg op haar keynote uit waarom tevreden medewerkers belangrijk zijn voor je organisatie. Met verschillende werkvormen zet ze je meteen aan de slag en geeft inzichten over hoe je morgen het verschil kunt maken.

Daisy Kuipers leert je hoe je werven weer leuk maakt

Tijdens deze workshop ga je stof happen. Nou ja, figuurlijk dan hè? Stof tot nadenken geef ik je in ieder geval. Net zoals een aantal praktijkvoorbeelden van wervingsacties die zeer geslaagd zijn. Niet dat jij die nou gaat kopiëren. Daar ben jij en is jouw kinderopvang natuurlijk veel te uniek voor! Jij gaat je eigen ludieke campagne bedenken tijdens deze workshop. En ik help je daarbij.

Én…ik doe mijn huiswerk van tevoren. Dus ik ben al in jouw organisatie en wijze van werven gedoken. Dat is prettig, want zo ontvang je concrete tips en adviezen specifiek voor jouw kinderopvang. Kun je op de terugweg al direct aan de slag?.

Wat is jouw bedrijfsidentiteit? Ontdek het met Jeroen Pernot

Om te zorgen dat de juiste kandidaten reageren op jouw vacatures zal je goed jouw bedrijfsidentiteit moeten communiceren. In de lezing ‘Bedrijfsidentiteit & werving personeel’ zal Jeroen Pernot van TO BE Kinderopvang ingaan op de vraag hoe je jouw bedrijfsidentiteit kan communiceren naar potentiële kandidaten.

Happy Miel leert je de overeenkomst tussen het smurfenlied en zelfsturing, huh?

Wist je dat het smurfenlied eigenlijk gaat over zelfsturing, werkplezier, duurzame inzetbaarheid? Na de presentatie van Miel wel. Maar dit is niet het enige waar hij je mee zal verrassen. Want we gaan het gezellig maken met Bingo en een teamworkactiviteit. Dit is niet het moment om stil te zitten!

Je medewerkers niet alleen boeien, maar ook binden? Dat leer je van Sabine.

Samenwerken met anderen in een team is voor veel mensen een belangrijke motivator. Investeer in talentontwikkeling, samenwerking, communicatie en een open aanspreekcultuur. Ontwikkel een visie met betrekking tot het binden en boeien van medewerkers. En maak fans van je medewerkers!

Er bij zijn?

Dit wil je niet missen toch? Sluit gezellig aan. Wij hebben er zin in om onze visie op werving & selectie 3.0 te laten ervaren. Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan: www.kinderopvanginspiratiedag.nl.

Wil je meer informatie? Bel of mail me dan even!

Geef een reactie op dit artikel

Jeltje Meijvogel

Ik ben Jeltje, 32 jaar en werkzaam bij onderzoeksbureau tevreden.nl. Binnen deze organisatie ben ik de specialist voor de kinderopvang en gastouderopvang. Ik adviseer welk klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek het best past bij een organisatie. Klanten begeleid ik bij het onderzoek en het interpreteren van de resultaten. Daarnaast geef ik workshops over belang van customer excellence. Met partners ontwikkel ik workshops die op basis van onderzoeksresultaten van klanten relevant lijken voor de branche (denk hierbij aan online marketing en leiding geven)

Bekijk mijn website
Bekijk alle berichten

Ontvang direct een e-mail zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst door deze auteur.

 

Gerelateerde berichten

Versterk de creatieve ontwikkeling van kinderen.

Versterk de creatieve ontwikkeling van kinderen.

Met mijn benen in de zon en mijn laptop op schoot ben ik mijn toekomstplannen aan het uitwerken. Twee jaar ...
Lees meer
Wipstoeltjes en kinderstoelen....

Wipstoeltjes en kinderstoelen….

Tijdens de training 'Babyclub® Excellente beroepskracht' hebben we het uitgebreid over de 'do's en don'ts' ten aanzien van het stimuleren ...
Lees meer
Confriends trainingen kinderopvang

Hoe blijf je mentaal fit in de kinderopvang?

In ons vorige blog over de vitale kinderopvang hebben we tips gegeven over hoe je vooral fysiek fit kunt blijven. Omdat ...
Lees meer
Magisch denken, heel gewoon

Magisch denken, heel gewoon

Een tijdje geleden trok er een hevige storm over Nederland. Van achter het raam bekeek ik samen met 4 peuters ...
Lees meer

Andere berichten

Zit eens stil!

Zit eens stil!

Ik ben op de groep van een kinderdagverblijf. Juul zit in de kring, net als de andere kinderen. Juf Marina ...
Lees meer
Huiskamers

Huiskamers

Wanneer jouw visie in de inrichting zichtbaar en voelbaar wordt, bereik je de hoogst haalbare (pedagogische) doelen in de dagelijkse ...
Lees meer
Sinaasappelkwarktaart meets roggebrood

Sinaasappelkwarktaart meets roggebrood

Bij mij op de BSO zijn de kids echt dol op fruit. Er is een groepje jongens die zweren dat ...
Lees meer
5 praktische tips voor het toepassen van babymassage op je babygroep

5 praktische tips voor het toepassen van babymassage op je babygroep

Babymassage is ontzettend fijn voor de baby’s op je babygroep. Een goede voorbereiding is echter gewenst en zal ervoor zorgen ...
Lees meer
Jeltje Meijvogel 2018-06-25T07:59:03+00:00