Wij willen iedereen stimuleren om kinderen meer te laten bewegen!
De leeftijd waarin kinderen naar het kinderdagverblijf en de kleuterklas gaan, is een enorm belangrijke periode voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Van liggende baby, die nog moet leren om zichzelf om te rollen, tot rennende (bijna-)kleuter, die al kan fietsen. Wat gebeurt er op motorisch gebied veel in deze paar jaar! Daarom des te belangrijker dat het jonge kind een mooi aanbod krijgt van beweegactiviteiten om zich te kunnen ontwikkelen tot motorisch vaardige kinderen.
Doe daarom mee aan de Challenge Bewegend Ontwikkelen en inspireer en leer van elkaar!

Hoe doe je mee?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en je ontvangt van ons volgende week (13 mei t/m 17 mei) leuke tips en filmpjes over bewegend ontwikkelen en bijpassende activiteiten.
Bedenk wat jij met jouw kinderen wilt gaan doen en laat ons dit weten met een omschrijving of een foto. Dit mag je doen per mail.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast de tips en inspiratie die we je volgende week mailen, maken we van alle ingestuurde activiteiten weer een mooi nieuw overzicht, zodat jullie nieuwe inspiratie op kunnen doen! Deze versturen we naar iedereen die zich heeft ingeschreven.

WIN WIN WIN

De leukste, gekste, leerzaamste of meest originele inzendingen maken kans op dit te gekke pakket, waarmee je kinderen nog meer stimuleert om te bewegen en creatieve activiteiten te ontplooien! Het pakket bestaat uit het ‘Van top tot teen beweegspel’ en het Kleine avonturenspel voor groepen.
Deze spellen worden aangeboden door IK & BUITEN.

Ja, ik doe mee met de Challenge Bewegend Ontwikkelen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Over Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?