Er staat een nieuwe studiedag in mijn agenda, ook al in die van jou?
‘Peuterwerk 2.0;zijn we er klaar voor?’ is een studiedag die we, Stichting BKK, op 6 juni aanstaande samen met “Sociaal Werk Nederland” organiseren. Tijdens deze, voor pedagogische beroepskrachten, gratis studiedag besteden we aandacht aan deze 2.0 uitdaging én aan de doorontwikkeling van je eigen professionele vaardigheden.
Hoe bied jij jouw peuters optimale kansen om te groeien? Soms is er namelijk iets extra’s nodig om kinderen, in samenwerking met hun ouders en familie, optimale kansen te geven.
Pak je kans en kom meedoen. Ja, inderdaad meedoen, want we vragen ook JULLIE inzet naast het luisteren naar drie boeiende sprekers :). Het gaat 6 juni namelijk ook om jouw praktijkervaring.
Stuur een kort filmfragment naar mijn collega j.hagenaar@stichtingbkk.nl. We gebruiken de praktijkbeelden op 6 juni in deelsessies en leren zo van en met elkaar. De thema’s van de deelsessies zijn: ‘kijken naar gedrag en handelen”, “kind ontwikkeling volgen en vervolgen’ en ‘ook de ouder doet mee’.
De studiedag is gratis voor pedagogische beroepskrachten. Overige functionarissen betalen € 55. Aanmelden voor deze superleuke en leerzame studiedag doe je via DEZE LINK
Ik zie jullie graag op 6 juni aanstaande in Rotterdam, leuk!
Hartelijke groeten, Marije Magito

 
 
 

Over Marije Magito

Jonge Kind Centrum. Al jaren help en leer ik professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs om nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Dit doe ik op een professionele, gepassioneerde wijze door middel van trainingen en individuele videocoaching op de werkvloer. Voor de gesubsidieerde trainingen "Oog voor Interactie" en "TINK" kun je bij mij terecht. Daarnaast ben ik gecertificeerd Ko-totaal trainer waaronder Uk & Puk, Peuterplein en vierVVE, (A.I.T.) en gecertificeerd VIB-er (Video Interactie Begeleider). Binnen het Jonge Kind Centrum hebben we de training 'Babyclub® Excellente Beroepskracht' ontwikkelt en deze werd in 2017 IKKproof bevonden.

Als projectmedewerker van Stichting BKK (Bureau Kwaliteit Kinderopvang) ben ik betrokken bij diverse projecten van BKK; "pilot Betrokkenheid", studiedag Peuterwerk op 6 juni 2018 en de Masterclass met Annerieke Boland op 25 juni 2018.

Als vrijwilliger ben ik de initiator van het congres voor professionals in de Week van het Jonge Kind Almere.

Naast mijn werkzaamheden voor professionals ben ik directeur van de Stichting Jonge Kind Centrum waarbinnen onze, zelf ontwikkelde, ouder-kind programma's; Babyclub, Dreumesfun en Peutersteps plaatsvinden.

Bekijk mijn website