Na het noodlottige ongeluk met een stint in Oss denken veel pedagogisch medewerkers en gastouders: Dat had ik kunnen zijn. Er is veel behoefte in de kinderopvang om kinderopvangorganisatie Okido en de slachtoffers en nabestaanden een hart onder de riem te steken. De verslagenheid is groot. Het verdriet enorm.
Ik ben daarom bezig met het organiseren van een steunbetuiging vanuit alle kinderopvangorganisaties in Nederland. Zo heb ik o.a. contact gehad met de afdeling communicatie van de gemeente Oss om het één en ander af te stemmen. Het idee is om met een groot spandoek, rode ballonnen met wit hart en rode rozen mee te lopen in een stiltetocht.
Dit is een vooraankondiging omdat – op het moment van publicatie – nog niet duidelijk is wat we exact wel of niet kunnen doen. Of er überhaupt een (nieuwe) stiltetocht komt. Ik wacht nog op berichtgeving vanuit Oss. Maar weet in ieder geval dat er een initiatief ligt om als branche gezamenlijk steun te betuigen. Meer informatie volgt spoedig.
Dit bericht delen? Ik waardeer het enorm!
Heb je vragen? Of wil je een bepaalde bijdrage leveren? Bel of mail me: 06-22138390 daisy@aktieatelier.nl

Over Daisy Kuipers

Eigenaar van Het Aktie Atelier: marketing, communicatie en interim-management 100% gericht op kinderopvang. En dat al sinds 17 jaar! Wat ik doe? Veel! En snel gericht op resultaat. De naam is niet voor niets gekozen tenslotte! Denk aan: mystery shopping, websites, (web)teksten, trainingen en workshops, social media, grafische vormgeving, interim-management. Oja, de kinderopvang is enige branche waarin Het Aktie Atelier werkzaam is. En ik werk met de beste freelancers waar nodig.

"Leuk hoor, dat Aktie Atelier, maar wie ben jij eigenlijk Daisy?"

"Uh, ja, ben een doortastende veertiger en woon soms samen met mijn dochter Fenna van 16 in Arnhem-centrum (en soms is ze bij haar vader). Zelf altijd gebruikgemaakt van het KDV en BSO, dus weet heel goed waar je op let als ouder zijnde. En wat een ouder belangrijk vindt. Verder roer ik graag in allerlei potten en pannen om zo nieuwe creaties te proberen en vooral te proeven, en ben ik een actieve sporter (niet geheel vrijwillig haha). Daarnaast zie ik Curacao als mijn tweede thuis! In tegenstelling tot hier gaat daar alles een stapje (nou ja, vele stapjes) trager en is er dus minder ‘aktie!’ Ook weleens lekker voor de broodnodige balans:)"

Bekijk mijn website

Gerelateerde berichten