Anderhalf jaar geleden startten Jeroen en Manja TO BE Kinderopvang. En nu is het tijd voor een volgende stap. Ik vind het ontzettend leuk dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Ik kom het team versterken als eindredacteur.

Eindredactie

Ik ben fan van TO BE Kinderopvang. Een mooie website met interessante en prettig leesbare blogs, geschreven door gedreven professionals. Die blogs kunnen alleen soms wel een slagje eindredactie gebruiken. En laat dat nou iets zijn wat ik heel leuk vind om te doen en waar ik – al zeg ik het zelf –goed in ben. Ik heb dan ook heel brutaal mijn diensten aangeboden aan Jeroen en Manja, en na een leuk kennismakingsgesprek hebben ze die enthousiast aanvaard. Ik stel me graag aan jullie voor.
Sinds een jaar of 12 ben ik communicatiemedewerker bij een grote, regionale kinderopvangorganisatie. Brieven schrijven en redigeren, persberichten opstellen, de website en socialmediakanalen beheren, zorgen dat er promotiemateriaal gemaakt wordt, enz enz. De 12 jaar daarvoor werkte ik bij diezelfde organisatie als pedagogisch werker op het kinderdagverblijf. En nu is het tijd voor iets nieuws voor de komende 12 jaar. (Tegen die tijd ben ik 68 en hoop ik met pensioen te gaan ?.) Ik ga als freelancer aan de slag. Het komend jaar nog in combinatie met mijn vaste baan, daarna als ‘digital nomad’, dus al reizend.
Naast taalvaardigheid heb ik met 30 jaar ervaring in de kinderopvang (ik ben ook gastouder geweest) en een opleiding aan de Sociale Academie (zeg maar de huidige HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening) de pedagogische achtergrond die Jeroen en Manja missen. ‘Ik weet waar het over gaat!’

Advertentie

Enthousiaste pedagogisch medewerker Enthousiaste pedagogisch medewerker Kom jij het team van onze kleinschalige huiselijke natuurgerichte kinderopvang ondersteunen. We hebben een kinderdagverblijf met horizontale groepen en een BSO. Als vast teamlid ben je flexibel inzetbaar in de gehele organisatie als onze Steun Teun. Je werkt op wisselende MEER INFO ALLE VACATURES Amersfoort - Vathorst

Vriendelijke wijkagent

‘TO BE’-bloggers zullen mij leren kennen als taalpolitie. Maar dan wel van het type ‘vriendelijke wijkagent’. Ik vind het leuk om letterlijk en figuurlijk de puntjes op de i te zetten, teksten te structureren, waardoor ze leesbaarder worden, ze actief te maken en op de doelgroep te richten. Én om uit te leggen wat ik doe en waarom. Daarbij zorg ik ervoor dat het jóuw verhaal blijft!
Dus als je graag voor TO BE Kinderopvang wilt bloggen maar je twijfelt, omdat je bijvoorbeeld niet zo goed bent met d/t’s of omdat je niet zeker weet of je je boodschap goed kunt overbrengen; aarzel dan niet en meld jezelf gewoon aan!

Gerelateerde berichten