De nieuwste rage.. de bekende spinners. Ongetwijfeld wanneer ik denk dat ik een kneiter van een hit heb met deze spinners + Kinder-EHBO is de rage alweer in een ander land te vinden maar dat maakt voor mij niets uit.

Ik schrok behoorlijk toen ik een foto onder mijn neus geduwd kreeg van mijn collega Tamara. ‘Leoniek, moet je eens kijken!’
Ja, zie je wel! Die dingen moeten meteen mijn huis weer uit. Het is toch verschrikkelijk om zo’n kindervingertje klem te zien zitten in één van de gaatjes van de spinners. Maar hé, ik heb mijn Kinder-EHBO behaald dus ik weet precies wat ik moet doen als mijn kind zoiets overkomt… toch?
Nee hoor, ik zou linea recta richting de huisartsenpost racen met mijn kind huilend in haar autostoeltje. Misschien wat overdreven maar ik had heus wel gekeken of ik hem er niet uit kreeg met vaseline of iets dergelijks. Hoe het met dit kind van de foto is afgelopen weet ik helaas niet. Wel maakte het mij bewust dat het een ieder kan overkomen. Net als met vele huis- tuin en keuken ongevalletjes met kinderen.

Een rage bij ons binnen het bedrijf zijn de informatie avonden voor scholen en kinderopvang. In tegenstelling tot de spinners zijn wij niet ‘uitverkocht’ en zijn wij wel ‘aan te slepen’.
Nodig uw ouders eens uit voor een informatieve en gezellige avond met het thema Kinder-EHBO op uw locatie. Geeft u gelijk de gelegenheid om de ouders wie zijn aangesloten bij uw organisatie weer eens te spreken.
Door héél Nederland zijn wij actief en achter de schermen zijn wij al druk bezig met de planning voor het najaar. Wilt u ook een datum prikken of vrijblijvend meer informatie ontvangen over een Thema avond Kinder-EHBO?  Neem contact op va de onderstaande auteurbox
Ondertussen plaatsen wij op onze Facebookpagina nog meer handige tips en do’s and don’ts met dit weer. Klein tipje van de sluier; de hitte in de kinderwagen/afgesloten auto of de bekende reuzenberenklauw.
En ja, ook mijn dochter mag natuurlijk fijn doorspelen met haar spinner! Maar wel houd ik een oogje in het zeil!

Over Leoniek Hendriks

Ik ben parttime werkzaam voor een trainingsbureau die onder andere de cursus Kinder-EHBO uitzet op diverse locaties. Hierbij ga ik op zoek naar organisaties zoals Kinderdagverblijven, basisscholen, mamacafés en verenigingen voor een samenwerking. Ouders en andere geïnteresseerden kunnen zich individueel inschrijven.
Daarnaast hebben we ook de cursus Kinder-EHBO ontwikkeld voor de medewerkers van bijv. een kinderopvang. Geen moeilijke medische termen maar een leuke interactieve basiscursus Kinder-EHBO met dé Funfactor. Daar wordt iedereen blij van!

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe trainingen met nét dat beetje meer aandacht. Geen saaie en taaie lesstof maar zelf actief bezig zijn. Het zusje van Let us Train You is Unieke Activiteiten. Ieder jaar brengen we een nieuwe unieke activiteit de markt op zoals: Bumperballz Voetbal, Techniek4Kids, Lasergamen op eigen locatie etc. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt voor als activiteit op bijv. een BSO.

Naast het werk geniet ik enorm van mijn gezin en ben ik mama van twee kids Fenna van bijná 5 jaar en Vigo van 8 maanden. Samen met hen woon ik in het Noord-Hollandse Schagen.

Bekijk mijn website

Gerelateerde berichten