TO BE Kinderopvang is een nieuw online platform gericht op medewerkers en eigenaren in de kinderopvangbranche. Het platform biedt inspiratie, informatie en interactie met blogs, reviews, tips, interviews en meer. 

Inspiratie

Op ons platform willen we met blogs pedagogisch medewerkers, eigenaren en managers uit de kinderopvang ervaringen laten delen over alle vlakken binnen de branche. We zullen reviews plaatsen over o.a boeken, speelgoed, cursussen, workshops en dergelijke.
Inspiratie en tips geven over pedagogiek, fotografie, gezonde recepten, knutsels, activiteiten, interieurinrichting, financiën, marketing, et cetera.

Informatie

Professionals uit de branche informeren jou via blogs over ontwikkeling in de branche, leveranciers krijgen de ruimte hun diensten of producten inhoudelijk aandacht te geven. Wij vullen dit aan met nuttige informatie en interviews met interessante personen.

Interactie

Op alle artikelen kan je inhoudelijk reageren via ons platform en hierover met elkaar discussiëren. Ook kan je direct met een blogger of adverteerder contact opnemen. Hiermee brengen we iedereen in de branche met elkaar in contact.

Heb je zelf een product, informatie, een vraag of behoefte dat we ergens aandacht aan besteden? Laat het ons weten, tips zijn altijd welkom en we staan open voor nieuwe initiatieven.

Manja Beukers
Manja BeukersEigenaresse
Manja is moeder van Boris en Bruno en 8 jaar lang actief geweest in de reclame. Ze wilde haar eigen bedrijf in een maatschappelijke leuke branche. In gesprek met Jeroen kwamen ze in de lente van 2016 tot het idee van To be Kinderopvang. Een online platform voor en door de kinderopvang.
Jeroen Pernot
Jeroen PernotEigenaar
Jeroen is vader van twee kleine kereltjes. Via Boris is hij in contact gekomen met de kinderopvang. Sinds 2013 is hij eigenaar van KDV Online, waarmee hij specifiek websites ontwikkelt voor de Kinderopvang. Vanuit zijn behoefte om zich te promoten in de branche is het idee van To be Kinderopvang ontstaan.
Neem contact met ons op

Geef een reactie op dit artikel

Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?

Bekijk alle berichten

Ontvang direct een e-mail zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst door deze auteur.

 

Gerelateerde berichten

Aanmelden als blogger

Aanmelden als blogger

Heb jij wat te vertellen over de kinderopvang in de breedste zin van het woord? Of het nu over je ...
Lees meer
Enquête speeddaten kinderopvangorganisaties & kandidaten

Enquête speeddaten kinderopvangorganisaties & kandidaten

TO BE Kinderopvang wil voor de branche kinderopvang één of meerdere speeddate evenementen organiseren. Door op één locatie ca 10 ...
Lees meer
Kom je stage lopen bij TO BE Kinderopvang? We hebben plek vanaf januari 2018

Kom je stage lopen bij TO BE Kinderopvang? We hebben plek vanaf januari 2018

TO BE Kinderopvang is een online platform voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang. We plaatsen dagelijks blogs over alles ...
Lees meer
Zien we jou ook op KindStart?

Zien we jou ook op KindStart?

Zoals je ziet zijn we al druk met de voorbereiding bezig want nog even en dan gaat het weer gebeuren! ...
Lees meer

Andere berichten

'Drietalige scholen in Friesland moeten gestimuleerd worden'

‘Drietalige scholen in Friesland moeten gestimuleerd worden’

Er moeten in Friesland meer drietalige scholen komen. Dat zegt DINGtijd, adviesorgaan voor het Fries. In het (hoger) beroepsonderwijs wordt ...
Lees meer
online marketing kinderopvang Het Aktie Atelier

Wil je € 61.000 verdienen in één dag?

Huh, wat bedoelt Daisy daar nou weer mee? Nou, precies zoals het er staat: of je € 61.000 wil verdienen ...
Lees meer
Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid

Hoe geef je daar nu vorm aan… ‘ouderbetrokkenheid’ in je kinderopvangorganisatie? Het belangrijkste is dat je bedenkt WAT je doel ...
Lees meer
Peuteryoga

Peuteryoga

Als ik zelf geen peuter en kleuter yoga docent zou zijn en er niet eerder mee in aanraking zou zijn ...
Lees meer
[getsocial app="follow_bar"]