1801.03 Pedagogisch Medewerker De Boefjes in Sint Michielsgestel

1801.03 Pedagogisch Medewerker De Boefjes in Sint Michielsgestel

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Smallsteps B.V.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Onze ambitie is de allerbeste kinderopvang bieden. Dat betekent voor Smallsteps de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Een tweede thuis. En voor ouders een luisterend oor en vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor 20.000 kinderen door heel Nederland. De bijna 3.000 medewerkers zijn allemaal experts op hun eigen vakgebied. Alleen door onze krachten te bundelen en goed samen te werken, kunnen we bouwen aan de beste kinderopvang op de 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties door heel Nederland.

Smallsteps is een jonge, ambitieuze organisatie. De strategie is bepaald. Aan alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen, zie je dat Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat trotse en kundige medewerkers het verschil maken. Dus willen we hen meenemen in dit verhaal en betrekken bij onze ambitie. Daar hebben we jou voor nodig.


Functieomschrijving:

Voor onze BSO locatie De Boefjes in Sint Michielsgestel zijn wij wegens uitbreiding
per 01-01-2018 op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker

Circa 12 uur per week
Meerwerk is mogelijk op onze locatie en/of binnen de divisie

Locatie
Bij Smallsteps de Boefjes krijgen kinderen alle ruimte om zich volop te ontwikkelen. Onze buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal maken deel uit van het Kindcentrum Roald Dahl. In onze lichte groepsruimtes kan je kind heerlijk spelen. Ook hebben we een fijne tuin met heel veel groen.

Doel van de functie
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in een inspirerende en veilige omgeving, waarbij maximaal aandacht is voor een duurzaam kind ontwikkelprogramma.

Jouw toekomstige werkomgeving
Je werkt samen in een team. Je rapporteert aan de locatiemanager.

Jouw werkzaamheden
Je creëert een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen. Je begeleidt en verzorgt kinderen op een pedagogisch verantwoorde wijze. Je informeert en overlegt met ouders/verzorgers en collega’s over de ontwikkeling van de kinderen.

Gewenste kandidaat:

Jouw profiel
Jouw kennis en werkervaring
• Je hebt minimaal een relevante afgeronde opleiding op MBO 3 niveau.
• Je hebt werkervaring (minimaal 2 a 3 jaar) met kinderen van 4-13 jaar.
• Je voldoet aan de Nederlandse taalnorm/taaltoets.
• Je bent een expert op het gebied van kinderopvang.
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, pedagogische kennis en sociale vaardigheden voor het stimuleren en volgen van kinderen.
• Je hebt ervaring met/ of bent bereidt om met een Stint kinderen te vervoeren/ aan het verkeer deel te nemen.

Jouw persoonlijkheid
• Je bent enthousiast en flexibel.
• Je kunt zelfstandig werken.
• Je hebt een actieve instelling.
• Je bent een kartrekker.

Ons aanbod:

Arbeidsvoorwaarden
Een professionele werkomgeving waarin met toewijding en plezier wordt bijgedragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen. Een cultuur waarin ontwikkeling en een positieve vorm van nieuwsgierigheid wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Ons beleid is gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Kinderopvang.

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Cindy Maas – van Otten, locatiemanager, telefoon (06) 21 19 35 25. Solliciteren kan tot en met 2 februari 2018 via http://vacatures.smallsteps.nl/beschrijving/1801.03/, onder vermelding van vacaturenummer 1801.03.

Een taaltoets en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Contactpersoon: Cindy Maas

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures