1802.24 Pedagogisch medewerker 24 uur (flex) – Bilderdijkpark – Amsterdam

1802.24 Pedagogisch medewerker 24 uur (flex) – Bilderdijkpark – Amsterdam

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Smallsteps B.V.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Onze ambitie is de allerbeste kinderopvang bieden. Dat betekent voor Smallsteps de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Een tweede thuis. En voor ouders een luisterend oor en vertrouwd gevoel. Elke dag staan onze teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaar voor 20.000 kinderen door heel Nederland. De bijna 3.000 medewerkers zijn allemaal experts op hun eigen vakgebied. Alleen door onze krachten te bundelen en goed samen te werken, kunnen we bouwen aan de beste kinderopvang op de 250 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties door heel Nederland.

Voor onze locatie Bilderdijk Park in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een

Pedagogisch Medewerker

24 uur per week
(Flexibel inzetbaar)

Smallsteps is een jonge, ambitieuze organisatie. De strategie is bepaald. Aan alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen, zie je dat Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat trotse en kundige medewerkers het verschil maken. Dus willen we hen meenemen in dit verhaal en betrekken bij onze ambitie. Daar hebben we jou voor nodig.


Functieomschrijving:

Doel van de functie
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in een inspirerende en veilige omgeving, waarbij maximaal aandacht is voor een duurzaam kind ontwikkelprogramma.

Jouw toekomstige werkomgeving
Je werkt samen in een team. Je rapporteert aan de locatiemanager.

Jouw werkzaamheden
Je creëert een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen. Je begeleidt en verzorgt kinderen op een pedagogisch verantwoorde wijze. Je informeert en overlegt met ouders/verzorgers en collega’s over de ontwikkeling van de kinderen. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Kinderen zullen gehaald moeten worden van school.

Gewenste kandidaat:

Jouw profiel
Jouw kennis en werkervaring
• Je hebt minimaal een relevante afgeronde opleiding op MBO 3 niveau.
• Je bent een expert op het gebied van kinderopvang.
• Je hebt ervaring met de opvang van baby’s.
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, pedagogische kennis en sociale vaardigheden voor het stimuleren en volgen van kinderen.

Jouw persoonlijkheid
• Je bent enthousiast en flexibel.
• Je kunt zelfstandig werken.
• Je hebt een actieve instelling.

Ons aanbod:

Locatie
Ons mooie grote pand is huiselijk ingericht. De kinderopvang van Smallsteps Bilderdijkpark staat midden in het groen van het park. Hier voelen de kinderen zich zo thuis. Er zijn twee speelplaatsen met lekker veel ruimte. Om de dag krijgen de kinderen warm eten bij ons. Altijd lekker en gezond.

Arbeidsvoorwaarden
Smallsteps is een kwalitatieve, sterk herkenbare, financieel gezonde kinderopvangorganisatie. We bieden jou een professionele en stabiele werkomgeving waarin je samen met je collega-experts met toewijding en plezier kunt bijdragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen. Inschaling is conform CAO Kinderopvang.

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Monique van Gool, locatiemanager, telefoon 06 – 15 04 58 70 of via vacaturesamsterdam@smallsteps.nl.
Solliciteren kan tot en met 30 maart 2018 via http://vacatures.smallsteps.nl/beschrijving/1802.24/, het betreft vacaturenummer 1802.24.

Een taaltoets en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Contactpersoon: Monique van Gool

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures