De leukste Pedagogisch medewerkers gezocht voor de verticale groep

De leukste Pedagogisch medewerkers gezocht voor de verticale groep

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Kinderdagverblijf Small Ones

Achtergrondinformatie bedrijf:

In april 2018 stappen de eerste kinderen op de drempel van de spiksplinternieuwe Kinderdagverblijf Small Ones in Amsterdam Bos en Lommer vlakbij het Erasmuspark. We zijn kleinschalig met huiselijke sfeer kinderdagverblijf met 1 verticale groep. We bieden opvang "als het ware tweede thuis voor de kinderen" aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.


Functieomschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor dagelijkse opvang en verzorging van de kinderen en voor het contact met de ouders/verzorgers over dagelijkse gang van zaken. Je voert je werk in overeenstemming met onze pedagogische visie en binnen ons beleid. Daarnaast geef je ook rondleiding voor de ouders die geïnteresseerd zijn in een plek voor hun kind in onze kinderdagverblijf.

Gewenste kandidaat:

We zoeken kandidaten die vanaf het begin alles mee willen maken, maar ook vooral flexibel, vrolijk en met liefdevol hart voor de kinderen.Minimaal beschikbaar op maandag,dinsdag en vrijdag

De ouders vertrouwen de kinderen toe aan onze zorg en deskundigheid. Daarom verwachten wij dat je minimaal over een relevante opleiding op MBO-niveau.Verder:
1.Taalniveau 3F is een vereiste
2.Felxibel en zefstandig
3.Bereid om cursus EHBO voor kinderen en eventueel BHV te volgen
4. Bereid om verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen

Ons aanbod:

We bieden je een afwisselende en uitdagende functie met een kleine maar sterke team met korte lijnen en open cultuur. Onze voorwaarden zijn conform de cao Kinderopvang.

Herken je jezelf in bovenstaande dan ontvangen wij graag je CV, korte motivatie de beschikbaarheid, gewenste aantal uren per week en een foto naar: Info@small-ones.nl.
Refentiecheck maakt onderdeel van selectieprocedures.

Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures