Liefdevolle, proactieve nanny voor gezin uit Amsterdam Centrum

Liefdevolle, proactieve nanny voor gezin uit Amsterdam Centrum

  • Aantal uren per week: 30
  • Deeltijd
  • Amsterdam
  • 31 jan, 2018

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

TopNanny B.V.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Al ruim 10 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Wij zijn trots te mogen vermelden dat TopNanny in het magazine Glamour van maart 2014 uitgeroepen is tot " Gerenommeerd nanny bureau in Nederland ".

Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. TopNanny matcht jou met een gezin dat past bij je karakter, vaardigheden en achtergrond. Als nanny geef je in de thuissituatie van het gezin kinderen individuele aandacht, word je teamlid van het gezin en komen jouw pedagogische kwaliteiten perfect tot zijn recht. TopNanny begeleidt jou de gehele samenwerking.


Functieomschrijving:

Voor een gezellig gezin in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een liefdevolle, pro actieve nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 jongetjes; een blijde 8 jarige wijsneus en een stoere 7 jarige die stiekem dol is op knuffelen. Tevens heeft het gezin een schattig tevreden meisje van 1,5 jaar die dol op haar grote broers is.

De opvang is gewenst op maandag, dinsdag en donderdag van 8.15 uur tot 18.30 uur. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk.

Het gezin woont in een fijn, ruim appartement, met lift, nabij het Amstelveld/Utrechtsestraat. De school, clubjes, winkels, speeltuintjes en het park zijn op loopafstand. Jij kunt naast rust, ritme en regelmaat vooral veel gezelligheid, creativiteit en plezier brengen. Deze familie is op zoek naar een nanny die initiatief neemt, lekker met de kinderen naar buiten gaat en ze de ruimte geeft om spelenderwijs te leren. Jij als nanny kunt de kinderen vrijheid bieden binnen duidelijke kaders. Trefwoorden die bij jou passen zijn liefdevol consequent, opgewekt en nuchter in het leven staan. Je vindt het een uitdaging om elk kind individueel te benaderen, kijkend naar de behoefte van elk kind. In de ochtend heerlijk knuffelen met het jongste kindje, in de middag een potje voetbal en tijdens het koken geniet u van vragen als ‘waarom kwaken kikkers en drijven er wolken in de lucht?’. Jouw creativiteit wint in het in dit soort situaties. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat. Een rijbewijs is niet noodzakelijk, kom je toch met de auto dan is er een parkeerplek beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam Centrum 2”. Videosollicitaties via What’s app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Gewenste kandidaat:

Wij zoeken voor deze functie een liefdevolle en proactieve nanny met aantoonbare werkervaring in de kinderopvang, een flexibele en positieve instelling die zelfstandig kan werken en een passie voor kinderen heeft.

Ons aanbod:

TopNanny biedt een vaste baan onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Wij hebben ontzettende leuke gezinnen die op zoek zijn naar een fantastische nanny. TopNanny hecht veel waarde aan een goede verstandhouding met haar nannies. Wij organiseren inspirerende workshops, onderhouden contact, bieden een luisterend oor en brengen nannies, indien gewenst, met elkaar in verbinding.

Ben jij de liefdevolle en stabiele nanny voor dit gezin?

Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures