Lieve nanny voor gezellig gezin uit Moerkapelle

Lieve nanny voor gezellig gezin uit Moerkapelle

  • Aantal uren per week: 24
  • Deeltijd
  • Moerkapelle
  • 12 jan, 2018

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

TopNanny B.V.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Al ruim 10 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Wij zijn trots te mogen vermelden dat TopNanny in het magazine Glamour van maart 2014 uitgeroepen is tot " Gerenommeerd nanny bureau in Nederland ".

Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. TopNanny matcht jou met een gezin dat past bij je karakter, vaardigheden en achtergrond. Als nanny geef je in de thuissituatie van het gezin kinderen individuele aandacht, word je teamlid van het gezin en komen jouw pedagogische kwaliteiten perfect tot zijn recht. TopNanny begeleidt jou de gehele samenwerking


Functieomschrijving:

Voor een gezellig gezin in Moerkapelle zijn wij op zoek naar een flexibele, lieve nanny. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een spontaan meisje van 5 jaar dat dol is op kletsen en knutselen, een 3 ½ jarige rustige jongen die goed zelf kan spelen en een tevreden jongentje van bijna 2 jaar. De ouders hebben opvang nodig op woensdag en donderdag van 7 uur tot 18 uur (met soms wat uitloop) en op maandag helpt u het gezin de dag opstarten; u helpt mee met het ontbijt, de kinderen aankleden en het oudste meisje naar school brengen.

De werktijden zijn op de maandag van 6.30 uur tot 8.30 uur. In totaal een dienstverband van 24 uur. Startdatum dienstverband per 1 december 2017.

Het gezin is op zoek naar een nanny die veel huiselijkheid kan bieden met de daarbij horende gezelligheid. Koekjes bakken, een boekje lezen, een spelletje spelen en u vindt het fijn om dagelijks lekker naar buiten te gaan met de kinderen. U speelt hier in op de interesses en behoeften van de kinderen. De universele waarden en normen zijn vanzelfsprekend voor u en draagt deze dan ook spelenderwijs over naar de kinderen. Betreft de ontwikkeling van het kind bent u ‘up to date’, u observeert, signaleert en speelt hierop in, uiteraard in overleg met de ouders. U als nanny biedt vertrouwen, veiligheid, verzorging en bent liefdevol consequent in uw handelen. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in-en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat.

Om voor deze leuke functie in aanmerking te komen is een rijbewijs en eigen vervoer een vereiste. Bent u de zorgzame, liefdevolle nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. ‘Moerkapelle’

Gewenste kandidaat:

Wij zoeken voor deze functie een rustige, flexibele professionele nanny met aantoonbare werkervaring in de kinderopvang, een flexibele en positieve instelling die zelfstandig kan werken en een passie voor kinderen heeft.

Ons aanbod:

TopNanny biedt een vaste baan onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Wij hebben ontzettende leuke gezinnen die op zoek zijn naar een fantastische nanny. TopNanny hecht veel waarde aan een goede verstandhouding met haar nannies. Wij organiseren inspirerende workshops, onderhouden contact, bieden een luisterend oor en brengen nannies, indien gewenst, met elkaar in verbinding.

Ben jij de lieve en professionele nanny voor dit gezin?

Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures