Nanny in Zeist voor 20 uren per week

Nanny in Zeist voor 20 uren per week

Vestiging: Haarlem
  • Aantal uren per week: 20
  • Flexibel
  • Zeist
  • 31 dec, 2018

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

NannyServiceNL Nanny Service Nederland

Voor een gezin in Zeist zoeken wij een liefdevolle en actieve Nanny voor de maandag en donderdag. Je zal die dagen werken van 07:45 uur tot 17:45 uur, 20 uren per week.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Wij vinden het belangrijk om regelmatig contact hebben met alle Nanny’s en de gezinnen. Hierdoor kunnen wij jou optimaal begeleiden. Ons doel is dat jij als Nanny prettig kunt samenwerken met het gezin en dat jij je onderdeel voelt van ons team. Ook stimuleren wij het contact tussen jou en de andere Nanny’s. Wij willen graag dat onze Nanny’s zich pedagogisch blijven ontwikkelen.


Functieomschrijving:

Voor een gezin in Zeist zoeken wij een liefdevolle en actieve Nanny voor de maandag en donderdag. Je zal die dagen werken van 07:45 tot 17:45. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een zoontje van 7 jaar, een dochter van 4 jaar en een baby van een half jaar oud, dit is een jongen. De kinderen zijn dol op spelletjes, knutselen en gaan graag naar buiten. Het gezin woont in een natuurlijke omgeving waar veel te ondernemen is.

Het gezin is op zoek een ondernemende Nanny. Je denkt mee met het gezin en ziet wat de kinderen nodig hebben. Je bent zorgzaam en weet de aandacht tussen de kinderen te verdelen.

Er is voldoende speelgelegenheid in en om het huis. Het gezin heeft een tuin met daarin een trampoline. Er zijn diverse speeltuinen op loopafstand. Daarnaast is er ook een kinderboerderij in de buurt. Het centrum en de school van de kinderen zijn beide op loopafstand. Tevens is er een bakfiets aanwezig welke je kunt gebruiken.

Wanneer de baby slaapt zou het fijn zijn wanneer je wat licht huishoudelijke taken kunt verrichten. Denk hierbij aan de vaatwasser uitruimen, een wasje doen en wanneer nodig even stofzuigen.

Het gezin zoekt een Nanny voor de komende jaren. De verdiensten zijn € 14,- per uur.

Het gezin is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal is het 15 minuten met de bus. Vanaf de bushalte is het 5 minuten lopen naar het gezin. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Gewenste kandidaat:

- Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond
- Je hebt aantoonbare werkervaring in de kinderopvang
- Je bent enthousiast en meedenkend
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Je bent zorgzaam en liefdevol
- Je hebt een passie voor pedagogiek
- Je bent flexibel en staat open voor de normen en waarden van het gezin

Wij ontvangen graag een filmpje, waarin jij jezelf kort voorstelt, via WhatsApp op telefoonnummer 06 41 62 76 92.

Ons aanbod:

Onze pedagogisch trainingen worden gegeven onder de noemer “Nanny Academy”. De Nanny Academy bestaat uit studiedagen, intervisiebijeenkomst, trainingen en speelplannen. Na afloop van de studiedagen gaan wij met het hele team een hapje eten.

Alle Nanny’s werken volgens de Regeling dienstverlening aan huis waarbij zij recht hebben op 4 vakantieweken per jaar en 6 weken doorbetaling tijdens ziekte.

Contactpersoon: Sacha Hakemulder
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures