Pedagogisch medewerker KDV, 3 tot 4 dagen

Pedagogisch medewerker KDV, 3 tot 4 dagen

Vestiging: Steenuilen

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

KovDeBilt Kinderopvang de Bilt

KDV de Steenuilen zoekt een enthousiaste collega met humor voor 3 tot 4 dagen per week

Achtergrondinformatie bedrijf:

Wij staan voor kleinschalige, professionele kinderopvang zonder winstoogmerk. We realiseren kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor alle kinderen in de gemeente. Vertaald naar de praktijk betekent dit, dat wij in de kinderdagverblijven onder andere gebruik maken van het ontwikkelingsgerichte programma ‘Uk en Puk’. Wij bieden de kinderen al spelenderwijs vernieuwende, leuke en leerzame activiteiten aan.

Een pedagogische aanpak
De pedagogische coach van de organisatie ondersteunt en begeleidt de medewerkers bij het programma en zorgt dat het niveau van pedagogische handelen hoog is en blijft. Onze buitenruimtes zijn met natuurlijke materialen aangelegd en zeer ruim. Dat geldt overigens ook voor onze binnenruimtes. Wij staan erom bekend ruim boven de wettelijke norm te bouwen.


Functieomschrijving:

Voor ons Kinderdagverblijf de Steenuilen , gevestigd in cultureel educatief centrum het Lichtruim in Bilthoven zijn we voor een verticale groep per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 3 tot 4 dagen.

We zijn op zoek naar een kandidaat met gedegen pedagogische kennis. Je hebt weet van de ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar.

Gewenste kandidaat:

Waarom wil je bij ons werken?

• Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Ook vind je het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor sport en spel, creativiteit enz.
• Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholingen.
• Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn.
Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!

Wie ben jij?
• Jij bent enthousiast, leergierig, en jij vindt het leuk om kinderen een supertijd te bieden door allerlei activiteiten te organiseren of dit nu drama, creatief of in de natuur is.
• Je bent flexibel inzetbaar.
• Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding waarmee het toegestaan is te werken in de kinderopvang.
Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op http://www.fcb.nl

Ons aanbod:

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:

Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.943,-- t/m €2.652,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk).
We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.

Interesse?
Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Lisette Tonissen manager, op 06-33649050 haar werkdagen zijn op di/wo/do/vr.
Je sollicitatiebrief met C.V. ontvangen wij graag via sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl

Contactpersoon: Lisette Tonissen
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures