Pedagogisch medewerker voor bso Violen ( 20 uur per week)

Pedagogisch medewerker voor bso Violen ( 20 uur per week)

Vestiging: bso Violen
  • Aantal uren per week: 20
  • Deeltijd
  • Hilversum
  • 12 feb, 2018

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Bink

Spreek je graag Engels en kan je hier moeiteloos naar overschakelen? Zit je vol leuke ideeën en kun je ook meebewegen met de behoeftes van de kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar?

Achtergrondinformatie bedrijf:

Bink kinderopvang telt ruim 700 enthousiaste en betrokken collega’s. Zij werken op basis van de Bink-kernwaarden: betrokken, professioneel en denken in mogelijkheden.
Kinderdagverblijf Tovertuin is een ruim opgezette vestiging in Hilversum-Zuid. De vestiging is helemaal gelijkvloers zodat kinderen overal veilig kunnen spelen. Ook de grote tuin, die helemaal rondom het gebouw ligt, biedt kinderen volop speelruimte. Tovertuin heeft 3 baby-/dreumesgroepen en 3 peutergroepen. Het team is een betrokken team die al geruime tijd samenwerken. Er heerst een warme sfeer met een hoge mate van collegialiteit. Daarnaast wordt er leiding gegeven op duidelijke, directe en empathische manier.


Functieomschrijving:

Spreek je graag Engels en kan je hier moeiteloos naar overschakelen? Zit je vol leuke ideeën en kun je ook meebewegen met de behoeftes van de kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar? Werk jij graag in een betrokken en enthousiast team en word je gewaardeerd om de energie die je meebrengt, je openheid en betrokkenheid en ben je leergierig?

Dan nodigen we je uit om jouw talent in te zetten voor deze vacature!

De functie

In de functie van pedagogisch medewerker voor bso Violen draag je zorg voor kinderen van alle basisscholen en maak je deel uit van een betrokken team. Je zorgt dat de kinderen even lekker kunnen bijkomen van school en dat ze meerdere activiteiten krijgen aangeboden met inachtneming van de pedagogische uitgangspunten van Bink. Binnen bso Violen zijn er veel activiteiten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van diverse speelmogelijkheden in de groepsruimtes, een ruim speelplein met verschillende klimtoestellen en veel vrije ruimte om lekker te rennen, fietsen en voor sport en spel. Dagelijks is er een activiteitenaanbod om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Onze wens is een collega te vinden met humor die secuur en communicatief vaardig is. Je hebt ervaring met werken binnen een school en weet je hiermee te schakelen en overleggen indien nodig. Daarnaast wordt er op de Violenschool tweetalig onderwijs gegeven, Nederland/Engels. Daarom is het van belang dat je Engels beheerst en durft te spreken.

Over Bink en bso Violen

Bink kinderopvang telt ca. 700 enthousiaste collega’s die werken op basis van de Bink kernwaarden: betrokken, professioneel en denken in mogelijkheden.
Bso Violen is gevestigd in de Violenschool en biedt opvang aan de jongste kinderen van deze school, groep 1 t/m 3. De bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag en tijdens vakanties en studiedagen worden de kinderen opgevangen bij buitenschoolse opvang Talud aan de Badhuislaan. Ook de kinderen van de groepen 4 t/m 8 van de Violenschool gaan naar bso Talud. Het team is divers en is een mooie balans tussen jong en oud en man en vrouw.

Gewenste kandidaat:

Je bent

zelfstandig, enthousiast, neemt graag initiatief en staat open voor feedback (geven en ontvangen);
20 uur per week beschikbaar, verdeeld over de dagen: maandag, dinsdag en donderdag. (woensdag en/of vrijdag zijn bespreekbaar)

Je hebt

een diploma op pedagogisch of verzorgend gebied op minimaal mbo-3 niveau;
bewezen kennis van de Engelse taal. Je spreekt en schakelt vanuit Nederlands hier makkelijk naar over.

Ons aanbod:

een leuke functie waar je je eigen talent naar hartenlust kunt inzetten;
salariëring is volgens cao kinderopvang (schaal 6, minimaal €,1.943-- en maximaal € 2.652,-- per maand bij een 36-urige werkweek);
een overeenkomst voor 20 uur per week, verdeeld over maandag, dinsdag en donderdag. Om te beginnen voor 12 maanden met de intentie tot verlenging.

Interesse in deze vacature

Wil jij deel uit maken van dit betrokken en enthousiaste team en wil je hier op solliciteren? Dan ontvangen we graag vóór 1 februari jouw cv en korte motivatie. Je kunt reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Lisa Hunt, recruiter, telefoon: 035 6255105 (aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) of Sophie Wassenaar, recruiter, telefoon: 035 6255114 (aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contactpersoon: Sophie Wassenaar

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures