Pedagogisch medewerkers – met passie en enthousiasme voor dit mooie vak, Reggio Emilia minded

Pedagogisch medewerkers – met passie en enthousiasme voor dit mooie vak, Reggio Emilia minded

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Hestia Kinderopvang

Over ons
Achtergrondinformatie bedrijf:

Wil jij werken in een kleinschalige kinderopvang organisatie waar het belang van het kind echt centraal staat? Ben jij de medewerker die met veel passie en plezier haar werk doet en meer wil bieden dan de standaard kinderopvang? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Hestia heeft vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. Hestia gaat verder dan kinderopvang alleen, wij staan voor kwalitatief hoge kinderopvang en dit bereiken wij door een pedagogische visie waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat in een verantwoord concept. Uitgangspunt is de Reggio-Emilia benadering. Binnen alle afdelingen van Hestia Kinderopvang wordt aan dit pedagogisch concept vormgegeven en zijn betrokken en gemotiveerde medewerkers werkzaam in een informele werksfeer. Hestia Kinderopvang is een tweetalige organisatie; naast Nederlands wordt er ook Engels gesproken. Onze kernwaarden zijn: veiligheid, hoffelijkheid, presentatie, efficiency en verantwoordelijkheid. Voor meer informatie over Hestia Kinderopvang verwijzen wij je graag naar onze website www.hestiakinderopvang.nl.


Functieomschrijving:

Voor onze vestigingen in Amsterdam zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers, er zijn diverse uren beschikbaar.
Je bent in staat om samen met collega’s een veilige omgeving te creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je bent bekend met de Reggio Emilia pedagogiek of bereid om je daar in te verdiepen. Je werkt volgens het pedagogisch werkplan en onderhoudt en stimuleert het contact met de ouders.
Je werkt ervaringsgericht; je schrijft dagelijks documentaties en houdt observaties bij; je voert oudergesprekken; je neemt actief deel aan werkoverleg; je volgt scholing en leest over de ontwikkelingen in de kinderopvang. Je draagt samen met collega’s ook zorg voor de omgeving, doet licht huishoudelijke taken en je vindt het leuk om samen met kinderen de warme maaltijd te verzorgen.

Wij staan op de Banenmarkt Kinderopvang Amsterdam. Meld je gratis aan en kom langs op woensdag 28 februari.

Ontmoet 24 kinderopvangorganisaties uit Amsterdam & 't Gooi met vacatures in de kinderopvangbranche. Lees meer

Gewenste kandidaat:

Wij komen graag met je in contact als je voldoet aan de volgende functie eisen:

• Je bent een pedagogisch medewerker met een relevant diploma op HBO niveau, bij voorkeur aangevuld met een EHBO certificaat;
• Je voldoet aan taalniveau Nederlands 3F;
• Je hebt kennis van en/of affiniteit met de Reggio-Emilia benadering, ideeën en kenmerken en kiest bewust voor het werken volgens de uitgangspunten van Reggio Emilia;
• Je bent iemand die zich wil blijven ontwikkelen en hierin wil investeren;
• Je hebt oog voor competenties van kinderen en kunt daarbij aansluiten;
• Je hebt affiniteit met de natuur of het tuinieren met kinderen, met sport- en spel activiteiten (bijv. yoga) of muziek;
• Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding, bent sociaal vaardig;
• Je bent woonachtig in de regio Amsterdam (afstand woon-werkverkeer <30 km.).

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief waarin je goed onderbouwt waarom je graag bij onze organisatie zou willen werken en wat maakt dat je wilt werken volgens de pedagogische visie Reggio Emilia, met jouw CV. Je kunt deze richten aan het e-mailadres info@hestiakinderopvang.nl t.a.v. mevrouw L. Kuiper.
Wij ontvangen deze graag zo spoedig mogelijk. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Op basis van je brief kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek. Indien het kennismakingsgesprek door ons als positief wordt ervaren, volgt een uitnodiging voor een meedraai dag. (Wij vragen je vóór een eventuele sollicitatie je bereidheid te overwegen voor een eventuele hele dag meedraaien in een later stadium). Na deze dag zal een besluit worden genomen tot uitnodiging voor een tweede gesprek of afwijzing.

Ons aanbod:

Hestia biedt een persoonlijke, huiselijke en prettige sfeer binnen een professioneel en kleinschalig team van medewerkers. Er is ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. De salariëring is volgens de CAO Kinderopvang. Er is een mogelijkheid tot deelname aan het Bedrijfsfitness Nederland plan.

Contactpersoon: Mw. L. Kuiper
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures