Vrolijke nanny voor open gezin uit Purmerland

Vrolijke nanny voor open gezin uit Purmerland

  • Aantal uren per week: 21
  • Deeltijd
  • Purmerland
  • 31 jan, 2018

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

TopNanny B.V.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Al ruim 10 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Wij zijn trots te mogen vermelden dat TopNanny in het magazine Glamour van maart 2014 uitgeroepen is tot " Gerenommeerd nanny bureau in Nederland ".

Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. TopNanny matcht jou met een gezin dat past bij je karakter, vaardigheden en achtergrond. Als nanny geef je in de thuissituatie van het gezin kinderen individuele aandacht, word je teamlid van het gezin en komen jouw pedagogische kwaliteiten perfect tot zijn recht. TopNanny begeleidt jou de gehele samenwerking


Functieomschrijving:

Plaats: Purmerland
Aantal werkuren per week: 21 uur per week
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.30 uur
Startdatum: 1 januari 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 zusjes, die graag met elkaar optrekken

Dit open, nuchtere gezin bestaat uit een nieuwsgierig meisje van 5 jaar dat graag knutselt, een lief meisje van 3 ½ jaar dat van gezelligheid houdt en altijd anderen helpt en een vrolijk meisje van 2 jaar dat grapjes maakt en alles zelf wil doen. Dit gezin is op zoek naar jou!
Het gezin woont in een klein dorpje onder de rook van Purmerend (op bakfietsafstand van de wijk Weidevenne) in een ruime woning, uitkijkend over de weilanden. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier. Een rijbewijs en eigen vervoer is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen.
Voor de nanny is het belangrijk dat je kinderen serieus neemt, echte aandacht hebt en daar ook de tijd voor neemt. Tevens ben je consequent in je benadering en werk je ontwikkelingsgericht. Als nanny zorg je voor een veilig en gezellig klimaat waarin je huiselijke gezelligheid prima weet te combineren met activiteiten buitenshuis. De kinderen geef je op een natuurlijke manier zelfvertrouwen mee in het leven en stimuleer je de zelfstandigheid. Een negatieve situatie draai jij met je gevoel voor humor en je positieve levensinstelling zo weer om naar een positieve situatie.
Qua karakter ben je vrolijk, daadkrachtig, positief en weet je goed waarvoor je staat in de opvoeding.
Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel.
Ben jij de energieke, open, vrolijke nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Purmerland’.

Gewenste kandidaat:

Wij zoeken voor deze functie een ervaren, warme en professionele nanny met aantoonbare werkervaring in de kinderopvang, een flexibele en positieve instelling die zelfstandig kan werken en een passie voor kinderen heeft.

Ons aanbod:

TopNanny biedt een vaste baan onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Wij hebben ontzettende leuke gezinnen die op zoek zijn naar een fantastische nanny. TopNanny hecht veel waarde aan een goede verstandhouding met haar nannies. Wij organiseren inspirerende workshops, onderhouden contact, bieden een luisterend oor en brengen nannies, indien gewenst, met elkaar in verbinding.

Ben jij de lieve en professionele nanny voor dit gezin?

Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures