Werken bij het leukste bedrijf van de gemeente Buren?

Werken bij het leukste bedrijf van de gemeente Buren?

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

SKLM

Achtergrondinformatie bedrijf:

Omgaan met kinderen en werken in een professionele en stimulerende omgeving?

Bij SKLM ontdekken we dagelijks hoe energiek en veelzijdig het werken met kinderen is. Met het pedagogisch beleid als basis ondersteunen en stimuleren wij kinderen van 0-13 jaar in hun ontwikkeling. Wij zijn vooruitstrevend, voorbereidt op alle nieuwe veranderingen en we groeien!


Functieomschrijving:

Nieuwe medewerkers Dagopvang, Speelleergroep (oude peuterspeelzaal), BSO & TSO

Je hebt bij voorkeur ervaring bij zowel DO, BSO als TSO en kunt goed schakelen tussen de alle vormen van opvang. Maar ook om ervaring op te doen ben je bij ons van harte welkom.

TSO medewerker in combinatie met Onderwijsassistent
Neem jij initiatief, ben je verantwoordelijk, kun je goed samenwerken en ben je in het bezit van een PW3-4 of onderwijsassistent diploma? Dan bij jij de medewerker die wij zoeken.

De functie van tussenschoolse opvang medewerker (het begeleiden van het overblijven op school), zal gecombineerd worden met functie van onderwijsassistent.

Als onderwijsassistent bij SKLM voer je werkzaamheden uit op diverse bassischolen in de regio. Je werkzaamheden kunnen per school verschillend zijn. Van ondersteunen van de leerkracht in de klas tot 1 op 1 begeleiding of begeleiding van kinderen in groepjes. De begeleiding richt zich veelal op het gebied van taal, rekenen of sociaal-emotioneel.

Interesse in deze combifunctie? Stuur dan jouw reactie (bij voorkeur met CV) naar info@sklm.nl t.av. Ramona van Vliet

Gewenste kandidaat:

Ben jij gedreven, leergierig, flexibel en proactief bij het uitvoeren van taken en activiteiten voor en met kinderen? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken.

Als medewerker van SKLM ben je verantwoordelijk voor de opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Naast je pedagogische kwaliteiten ben je ook in het bezit van een rijbewijs.

Ons aanbod:

Wanneer je in bezit bent van het diploma PW 3 dan bieden wij jou de mogelijkheid om in januari te starten met de opleiding naar MBO 4. Deze opleiding wordt op maandagavond en vrijdagmiddag aangeboden bij ROC Rivor in Tiel.

Contactpersoon: Barbara van Brakel
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures