Congrestival Avontuurlijk Buitenspelen

Ik & Buiten en TO BE Kinderopvang organiseren samen het Congrestival Avontuurlijk Buitenspelen! Dit wordt een avontuurlijke dag voor het opdoen van inspiratie, kennis en nieuwe ervaringen! Risicovol spel is een heel belangrijk onderdeel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen.
Tijdens deze dag leer én ervaar je hoe je de ontwikkeling van de kinderen kunt ondersteunen vanuit de dagelijkse praktijk binnen de kinderopvang. We gaan de diepte in qua kennis waarom het zo waardevol is dat kinderen hierin worden gestimuleerd. Ook laten we je ervaren hoe je avontuurlijk buitenspelen integreert in je beleidsplan en hoe je activiteiten kunt organiseren en communiceren naar ouders. Verder zullen een aantal kinderopvangorganisaties hun ervaringen met betrekking tot avontuurlijk buitenspelen met jou delen.
Kortom, je krijgt alle handvatten om de dag ook echt in de praktijk te brengen. Dit alles wordt aangevuld met leuke praktische workshops die je direct munitie geeft om de volgende dag Avontuurlijk buitenspelen uit te voeren.
Dus als je werkzaam bent als manager of pedagogisch coach in de kinderopvang en je wilt met jouw team een slag maken in het avontuurlijk buitenspel? Dan moet je er 9 mei bij zijn!

Fout: view f0712d1821 bestaat mogelijk niet