blogger-enquete

Word blogger bij TO BE Kinderopvang

TO BE Kinderopvang is een online platform voor iedereen die in de kinderopvang werkt. En voor iedereen die de kinderopvang iets te bieden heeft. Dus…. werk jij op een kinderdagverblijf, peuteropvang, bso, integraal kindcentrum of binnen een kinderopvangorganisatie, in wat voor functie ook?

Of bied je een product of dienst voor de kinderopvang? En heb jij iets te vertellen wat interessant of inspirerend is voor pedagogisch medewerkers, gastouders, pedagogisch coaches, beleidsmedewerkers, managers en eigenaren in de kinderopvang?

Pak je podium en blog of vlog!

Blog (of vlog) over een uitdagende activiteit, een training of workshop, een spel, een mooi voorleesboek, een pedagogische methode, ouderbetrokkenheid, communicatie, een gezond recept om met de kinderen te maken. Een uitgewerkt thema.

Geef tips voor een avontuurlijke buitenruimte, marketing, een kindgericht interieur, of het maken van mooiere foto’s of een vlog.

Schrijf of vertel over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen die de kinderopvang raken. Over hoe je als pedagogisch professional lichamelijk en mentaal fit blijft. Over gezonde voeding voor peuters. De lichamelijke ontwikkeling van baby’s. Enzovoort.

Maar ook over wat jou gelukkig maakt in je werk, wat je lastig vindt, waar je je zorgen over maakt of juist blij van wordt, over een leerzaam webinar dat je hebt gevolgd of een interessant boek dat je gelezen hebt.

ONS BEREIK

0
FACEBOOK
0
LINKEDIN
0
NIEUWSBRIEF ABONNEES