Over TO BE Kinderopvang

TO BE Kinderopvang is een online platform voor medewerkers en eigenaren in de kinderopvang. En voor iedereen die zelf niet in de kinderopvang werkt, maar de kinderopvang wel wat te bieden heeft. Het is een platform propvol inspiratie en informatie. Blogs, vlogs, reviews, tips, interviews en meer. We zijn in augustus 2016 online gegaan en bereiken inmiddels ca. 20.000 mensen per maand. 

Inspiratie…

Een uitdagende activiteit, een spel, een mooi boek, een gezond recept om met de kinderen te maken, een interieuradvies. Tips voor een avontuurlijke buitenruimte, een pedagogische methode of het maken van mooiere foto’s. Een verslag van een bezoek aan een kindercentrum in het buitenland… Op ons platform vind je inspirerende blogs en vlogs over allerlei onderwerpen. (En we hebben ruimte voor nog veel meer!)

Van en voor collega’s uit de kinderopvang: pedagogisch medewerkers, coaches, gastouders, managers, beleidsmedewerkers en eigenaren. En natuurlijk voor pedagogisch professionals in opleiding. Maar ook van professionals uit andere branches, want die zijn ook van harte welkom om bij ons te bloggen. 

… en informatie

Je vindt op TO BE Kinderopvang heel veel informatie. Professionals uit de branche (en wijzelf) schrijven over de ontwikkelingen binnen de kinderopvang. Of bijvoorbeeld over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Tenminste, als de kinderopvang daarmee te maken krijgt. Of over hoe je als pedagogisch medewerker fit blijft. Over gezonde voeding voor jonge kinderen. Over de ontwikkeling van het brein van baby’s. Enzovoort. Op een begrijpelijke en informele manier. (Mail ons gerust als dat niet zo is ?.)

Ondernemers geven wij op TO BE de ruimte om over hun diensten of producten te bloggen. Gratis. Over hun trainingen, workshops en opleidingen, hun boeken, hun bijzondere of vernieuwende spel- of ontwikkelingsmateriaal. Over alles wat voor jou als professional in de kinderopvang interessant kan zijn, dus.

Tips welkom

Heb jij zelf een product of dienst, een interessant onderwerp of juist een vraag, waarvan je wilt dat wij er aandacht aan besteden? Laat het ons weten. Tips zijn altijd welkom en we staan open voor nieuwe initiatieven.

Neem contact met ons op