Congrestival Vanuit eigen kracht kindgericht managen

Op 15 maart 2019 organiseren TO BE Kinderopvang, BSO Wijs! en Blisworks het derde Congrestival in successie met dit keer als thema: ‘Vanuit eigen kracht’.

Als leidinggevende binnen de kinderopvang moet je meerdere ballen in de lucht zien te houden. De nieuwe wet IKK implementeren, personeelsproblemen oplossen, het maken van roosters tot aan crisismanagement als ineens de Stint uitvalt. Bovenal blijft het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen de hoogste prioriteit houden. Het is dus continu schakelen.

Balanceren op de grens van dagelijkse hectiek en tegelijkertijd willen ontwikkelen en verbeteren, wordt beter behapbaar als jouw focus voor jou helder is. Er zijn managers die zich richten op strategisch vlak en er zijn managers die een combinatie kennen van beleid maken en uitvoeren. Op het Congrestival “Vanuit eigen kracht” kunnen beide doelgroepen de nodige inzichten opdoen. Je kunt kiezen uit een aantal workshops die ingaan op verschillende aspecten van het managen van jouw kinderopvang terwijl je toch kindgericht kunt blijven.

Gun jezelf één dag en leer diverse methodieken die jou in staat stellen op een dieper niveau kindgericht te managen.

In de workshops behandelen we de volgende thema’s;

  • Goed voorbereid op de GGD controles
  • De beste teamsamenstelling
  • Maak een merk van jouw kinderopvang
  • Personeel aannemen en behouden
  • Welke werkstructuur pas het best bij kindgericht managen?
  • Een gezonde bedrijfscultuur

Wat is een congrestival?

We kunnen dit natuurlijk in veel woorden uitleggen, maar beeld vertelt zoveel meer. Bekijk daarom [video_lightbox_vimeo5 video_id=”279289823″ width=”640″ height=”480″ anchor=”de aftermovie van Congrestival Out of the Box 2017″] en [video_lightbox_vimeo5 video_id=”279295964″ width=”640″ height=”480″ anchor=”de aftermovie van Congrestival Avontuurlijk Buitenspelen 2018″]

Programma
Tickets
Contact
Fout: view 3f3fee2vjd bestaat mogelijk niet