Slide Licht je (potentiele) klanten goed voor over je tarieven! vanaf € 119,- incl. BTW per jaar GRATIS PROEFACCOUNT Slide Plaats binnen 1 uur NETTO BIJDRAGE op je website beheer module - stel zelf je design op - alle prijsstructuren GRATIS PROEFACCOUNT

De Olympische Winterspelen komen er weer aan! Dit is een leuk thema om creatief mee aan de slag te gaan. Hier wat leuke tips op een rijtje.

  1. Skiërs van wasknijpers

Marsha schrijft in haar blog hoe je stap voor stap deze leuke felgekleurde wintersporters maakt! Koop cheniledraad en wasknijpers en ga aan de slag! Ook leuk om mee te spelen!

  1. Maak een mini-ijshockeybaan

Dit is een combinatie van een spelletje en knutselen! Eenvoudig te maken, lees er alles over op de website van Handmade Charlotte. Neem een lege plastic bak, bijvoorbeeld een aluminiumbakje voor eten, giet hier een laagje water in en laat dit bevriezen in de diepvries. Knutsel vervolgens de sticks (gebruik koffielepeltjes) en de goals en gebruik een flessendopje of knoop als puck. Wie wint?

Advertentie

Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Je staat als pedagogisch medewerker vier dagen per week (ma, woe, do en vr) op een 3+ groep. Op deze groep ga je de kinderen in een leeftijdscategorie van 3 MEER INFO ALLE VACATURES Amsterdam Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Kortom, leef je uit. Spelletjes spelen, in de plassen stampen, liedjes MEER INFO ALLE VACATURES Rotterdam

Foto: Handmade Charlotte

 

  1. Een schaats of slee met rietjes

Hele leuke template voor een schaats en een slee vind je hier. De bobslee is eigenlijk meer een kleurplaat en wanneer je heel veel schaatsen maakt met de groep kun je een prachtige slinger maken om je ruimte mee te versieren. Schrijf je er ook nog een paar kreten op om onze schaatsers aan te moedigen? “Hup Sven!” “Hup Ireen!”.

  1. De medailles

De grote vraag is natuurlijk ieder jaar weer: wie gaat er met een gouden medaille naar huis? Wil je zelf ook mini-Olympische Spelen naspelen dan kun je ook zelf medailles maken van papieren bordjes. In deze blog legt Marsha stap voor stap uit hoe je ze maakt. Lekker groot!

  1. De vlaggen

Ruim 90 landen gaan er meedoen aan de Winterspelen! Kijk maar eens op Wikipedia om een overzicht van alle landen te zien + hun bijbehorende vlag. Knutsel een lange vlaggenlijn met de handige uitleg van Marsha.

BLOGGER

Website | + berichten

Mijn naam is Trudy van Iwaarden. Ik ben eigenaar van DoenKids, mijn eigen bedrijf sinds 2012. Via een online database waarop kinderopvangorganisaties een abonnement kunnen nemen voorzie ik pedagogisch medewerkers van een steeds weer nieuwe leuke activiteiten en vakantieprogramma's.
Ik woon met mijn man Alex en onze vier kinderen in IJsselmuiden, nabij Zwolle. Ik ben moeder van Sepp (2007), Loek (2008) en stiefmoeder van Mette-Maj (2003) en Finn (2007). Een druk gezin, een drukke baan en dus altijd wel wat te beleven. Ik geniet ontzettend van mijn werk en graag deel ik in mijn blogs mijn ervaringen met jullie.

Gerelateerde berichten