Zaterdagmiddag 31 oktober gaat PPINK los met de 2e editie van het PPINK-festival. Dankzij corona volledig digitaal. Claim die middag je eigen ruimte thuis of buitenshuis en laat PPINK je op feestelijke wijze meenemen in jouw vakgebied.

In dit blog vertellen we je waarom het zonde zou zijn om dit event te missen.

  1. Ervaar hoe leuk een ONLINE festival kan zijn

Sommige mensen denken dat een online festival saai is. Forget it: PPINK doet niet aan saai! Bovendien zijn we de beroepsvereniging voor pedagogisch professionals. We kennen jullie inmiddels. Velen van jullie houden van actie, leven in de brouwerij en niet te lang stilzitten. Daar hebben we rekening mee gehouden en juist allerlei dingen bedacht die deze middag ‘festival-waardig’ maken. De voorpret begint al met de goodiebag die vooraf thuis bij je op de mat valt. En ook op het festival zelf zorgen we voor leuke verrassingen. Springlab verzorgt een unieke energizer waarbij je fysiek in beweging komt. Verder hebben we interactieve winacties zodat je tijdens het festival ook nog leuke prijsjes kunt winnen.

Psssst, nog een ander voordeel: wij zien jou niet hè? Je kunt er heel gemakkelijk nog wat naast doen. Je nagels lakken, alvast kerstkaarten schrijven, een fotoalbum maken… echt ideaal zo’n online event!

  1. Verbreed je vakkennis met online workshops!

Zoek jij iets gericht op baby’s, of juist bso-leeftijd? Of wil je liever een workshop waar jij en je team iets aan hebben? Met maar liefst 16 workshops waar je uit kunt kiezen, zitten daar geheid onderwerpen bij die jouw interesse hebben. Lees het workshopoverzicht in ons festivalprogramma!

  1. Waardevolle tips van de king of zen

Ken je Wouter de Jong (Milan) misschien nog van Goede Tijden Slechte Tijden? Kleine jongens worden groot. Tegenwoordig is hij veelgevraagd spreker/trainer en auteur van drie boeken. Hij heeft een methode bedacht, mindgym, die je mentale conditie verbetert. Op ons festival stemt hij zijn methode af op jullie!

Wouter zet je aan het denken. Hij leert je afstand te nemen en op een andere manier naar dingen te kijken. Hij geeft je kleine praktische oefeningen waardoor je weer terugkomt bij de basis en je meer rust, focus en energie krijgt. Hij noemt het mindgym, wij vinden het meer een soort ‘mindmassage’. Hoe je het ook noemt: je komt er altijd als herboren uit.

Een perfecte aftrap van het festival dus!

In dit filmpje legt Wouter zelf even aan je uit wat hij jou te bieden heeft 31 okt.

  1. Easypeasy vanuit je luie stoel

Files op de weg, vertraging in de trein… het maakt  voor jou allemaal niet uit. Dankzij corona vier jij het festival vanuit huis of een andere plek met wifi.

  1. Voorpret met GOODIEBAG per post

Jaaaaaaaaaaaaaaaa wat zit er allemaal in die goodiebag? Dat gaan we natuurlijk niet vertellen maar dat die goodiebag een must-have is… dat is duidelijk!

Is er een vlammetje aangewakkerd?

Doe jezelf dan een ticket cadeau! Dat is heel eenvoudig. Kijk in het programma welke workshops jouw voorkeur hebben. Noteer van elke workshopronde 2 keuzes. Stuur een mailtje naar met daarin je 2 x 2 workshops + je naam, straat, huisnr, postcode en woonplaats. PPINK stuurt je daarna een tikkie van € 20,- (leden betalen € 10,-). Is de betaling rond, dan ontvang je een week voor het festival de inloglink en de goodiebag.

Tof als jij er ook bij bent!

Gerelateerde berichten