De Kinderopvang Inspiratiedag

Yes, wij hebben er zo’n zin in! 26 maart organiseren we voor de 3e keer De Kinderopvang Inspiratiedag. Hét event in de kinderopvang dat anders is dan álle andere events. Dat durven wij wel te zeggen ?.

Dit jaar is natuurlijk een online editie, maar ook dat vliegen wij heel anders aan. En dat ‘vliegen’ bedoelen we in letterlijke zin.? Je zult het zien. Tenminste… als jij vrijdag 26 maart aanschuift bij dit leuke feestje voor de hele branche.

Thema ‘Omdenken in de kinderopvang’

Dit thema hadden wij al voor corona bedacht. Nooit kunnen bedenken dat dit juist nu relevanter is dan ooit! Jij kunt 9 inspiratiesessies volgen van topsprekers in de thema’s:

  • Omdenken & De medewerker
  • Omdenken & De klant/de ouder
  • Omdenken & Het kind

Dit event is interessant voor iedereen die werkt in de kinderopvang & gastouderopvang. Van pm’er tot manager, tot coach, tot directeur, tot marketeer, tot hr-medewerker, tot gastouder.

Lunchbreak met entertainment

Laat je tijdens de gezamenlijke online lunch verrassen door ‘Showieso.’ We kunnen al verklappen dat er vette prijzen te winnen zijn!

Kinderopvang InspiratieBOX in jouw brievenbus!

Een week voordat het event start, ontvang je een gepersonaliseerde box gratis en voor niets in de brievenbus! Wat zou er in zitten hè? ? Dat verklappen we niet! Maar dat het een leuke opwarmer is voor het event, dát garanderen wij!

Extra en exclusieve bonussessie daarnaast op 9 april: Omdenken & Jouw kinderopvangorganisatie: Welke kansen biedt corona?

Het is meer dan interessant hoe we ook op organisatieniveau een crisis kunnen omdenken. Kunnen benutten dus! Daar gaat deze exclusieve sessie over die Jeltje Meijvogel en Daisy Kuipers samen met Marieke Effting, directeur KEKZ, organiseren. Online en live, zodat we direct op alle prangende vragen kunnen reageren. Deze extra live sessie van 2 uur kost maar €15! (alleen in combinatie met ticket voor De Kinderopvang Inspiratiedag van €50)

We willen niet dat je op 26 maart vierkante ogen krijgt. De inspiratiesessies blijven dan ook een week lang online voor jou beschikbaar. Bekijk ze dus wanneer het jou uitkomt.

Waar wacht je nog op? Bekijk het volledige programma op onze site. En regel daarna snel dat ticket. En bestel er ook een paar voor je collega’s. ? We hopen je (online) te zien!

www.kinderopvanginspiratiedag.nl

Met inspirerende groet,

Jeltje Meijvogel & Daisy Kuipers

Gerelateerde berichten