De Kinderopvang Inspiratiedag

Yes, wij hebben er zo’n zin in! 26 maart organiseren we voor de 3e keer De Kinderopvang Inspiratiedag. Hét event in de kinderopvang dat anders is dan álle andere events. Dat durven wij wel te zeggen ?.

Dit jaar is natuurlijk een online editie, maar ook dat vliegen wij heel anders aan. En dat ‘vliegen’ bedoelen we in letterlijke zin.? Je zult het zien. Tenminste… als jij vrijdag 26 maart aanschuift bij dit leuke feestje voor de hele branche.

Thema ‘Omdenken in de kinderopvang’

Dit thema hadden wij al voor corona bedacht. Nooit kunnen bedenken dat dit juist nu relevanter is dan ooit! Jij kunt 9 inspiratiesessies volgen van topsprekers in de thema’s:

  • Omdenken & De medewerker
  • Omdenken & De klant/de ouder
  • Omdenken & Het kind

Dit event is interessant voor iedereen die werkt in de kinderopvang & gastouderopvang. Van pm’er tot manager, tot coach, tot directeur, tot marketeer, tot hr-medewerker, tot gastouder.

Lunchbreak met entertainment

Laat je tijdens de gezamenlijke online lunch verrassen door ‘Showieso.’ We kunnen al verklappen dat er vette prijzen te winnen zijn!

Kinderopvang InspiratieBOX in jouw brievenbus!

Een week voordat het event start, ontvang je een gepersonaliseerde box gratis en voor niets in de brievenbus! Wat zou er in zitten hè? ? Dat verklappen we niet! Maar dat het een leuke opwarmer is voor het event, dát garanderen wij!

Extra en exclusieve bonussessie daarnaast op 9 april: Omdenken & Jouw kinderopvangorganisatie: Welke kansen biedt corona?

Het is meer dan interessant hoe we ook op organisatieniveau een crisis kunnen omdenken. Kunnen benutten dus! Daar gaat deze exclusieve sessie over die Jeltje Meijvogel en Daisy Kuipers samen met Marieke Effting, directeur KEKZ, organiseren. Online en live, zodat we direct op alle prangende vragen kunnen reageren. Deze extra live sessie van 2 uur kost maar €15! (alleen in combinatie met ticket voor De Kinderopvang Inspiratiedag van €50)

We willen niet dat je op 26 maart vierkante ogen krijgt. De inspiratiesessies blijven dan ook een week lang online voor jou beschikbaar. Bekijk ze dus wanneer het jou uitkomt.

Waar wacht je nog op? Bekijk het volledige programma op onze site. En regel daarna snel dat ticket. En bestel er ook een paar voor je collega’s. ? We hopen je (online) te zien!

www.kinderopvanginspiratiedag.nl

Met inspirerende groet,

Jeltje Meijvogel & Daisy Kuipers

Website | + berichten

Eigenaar van Het Aktie Atelier: marketing, communicatie en interim-management 100% gericht op kinderopvang. En dat al sinds 17 jaar! Wat ik doe? Veel! En snel gericht op resultaat. De naam is niet voor niets gekozen tenslotte! Denk aan: mystery shopping, websites, (web)teksten, trainingen en workshops, social media, grafische vormgeving, interim-management. Oja, de kinderopvang is enige branche waarin Het Aktie Atelier werkzaam is. En ik werk met de beste freelancers waar nodig.

"Leuk hoor, dat Aktie Atelier, maar wie ben jij eigenlijk Daisy?"

"Uh, ja, ben een doortastende veertiger en woon soms samen met mijn dochter Fenna van 16 in Arnhem-centrum (en soms is ze bij haar vader). Zelf altijd gebruikgemaakt van het KDV en BSO, dus weet heel goed waar je op let als ouder zijnde. En wat een ouder belangrijk vindt. Verder roer ik graag in allerlei potten en pannen om zo nieuwe creaties te proberen en vooral te proeven, en ben ik een actieve sporter (niet geheel vrijwillig haha). Daarnaast zie ik Curacao als mijn tweede thuis! In tegenstelling tot hier gaat daar alles een stapje (nou ja, vele stapjes) trager en is er dus minder ‘aktie!’ Ook weleens lekker voor de broodnodige balans:)"

Gerelateerde berichten