Zomerplanning met leuke buitenspeel-activiteiten een uitdaging? Nu niet meer. Met het buitenspelletjes-abonnement van buitenspelletjes.nl plan je in een handomdraai al jouw activiteiten voor de zomervakantie. Lees snel verder en kijk hoe jij kans maakt op een jaarabonnement van buitenspelletjes.nl.

Buiten Bingo en Takken Mikado

Van Buiten Bingo tot Bootjesrace, van Takken Mikado tot Bos Bowlen. Allemaal spelletjes uit de koker van de enthousiaste ‘buitenspeelfans’ Sandra en Frija, oprichters van Buitenspelletjes.nl. Als eigenaren van zes buiten BSO’s in het midden van het land willen ze de leukste buitenspelletjes aanbieden aan de kinderen. “Buitenspelen vinden we heel belangrijk. Leuke spelletjes in het bos, bij het water of in het zand zijn populair bij onze kinderen. Wij merkten dat wij en onze medewerkers vaak veel tijd stopten in het zoeken naar de juiste spelletjes. Al snel ontstond het idee om al deze spelletjes te bundelen. Daarom zijn wij buitenspelletjes.nl gestart. Een grote online verzameling van de leukste buitenspelletjes voor 4-12 jarigen. Een totaaloverzicht waar je gemakkelijk kunt zoeken, vinden en je favoriete spelletjes makkelijk kunt toevoegen aan je eigen planning. Zelfs ouders kunnen meekijken met de activiteiten van hun kinderen.”

Advertentie

3 vacatures voor pedagogisch medewerker van ca. 18 uur 3 vacatures voor pedagogisch medewerker van ca. 18 uur Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen en het stimuleren van hun ontwikkeling op eigen niveau. Je creeert een gezellige sfeer waarin de kinderen zich MEER INFO ALLE VACATURES Edam Starten als freelancer in de kinderopvang Starten als freelancer in de kinderopvang Via het onlineplatform Tadaah kun je als freelance pedagogisch medewerker aan de slag bij tal van opdrachtgevers in de randstad.  Je kunt gaan werken bij BSO, kinderdagverblijven, voorscholen, naschoolse opvang MEER INFO ALLE VACATURES Randstad, Amsterdam Pedagogisch medewerker BSO ‘t Mouwtje – Bussum (27,5 uur p/w) Pedagogisch medewerker BSO 't Mouwtje - Bussum (27,5 uur p/w) Heb jij een enorme dosis energie en enthousiasme? Ga je graag met de kinderen op excursie of bedenk je de leukste activiteiten? En werk je graag op een grote locatie MEER INFO ALLE VACATURES Bussum Ervaren BSO medewerker Ervaren BSO medewerker Op onze leuke en gezellige BSO doe je alle werkzaamheden die horen bij een BSO. Daarnaast ben je met je ervaring al snel iemand die minder ervaren medewerkers goed kan MEER INFO ALLE VACATURES Almere Poort Ben jij de leukste en liefste BSO-medewerker die er is? Ben jij de leukste en liefste BSO-medewerker die er is? Ben jij een pedagogisch medewerker BSO en krijg jij energie van het bedenken van inspirerende activiteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar? Dan hebben wij wellicht een droombaan voor MEER INFO ALLE VACATURES Kesteren Gezocht: ervaren en vrolijke pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf/ BSO Gezocht: ervaren en vrolijke pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf/ BSO We hebben 2 baby en 2 peutergroepen  waar veel tijd en aandacht voor de kinderen is. We werken gestructureerd en bieden  activiteiten aan volgens de Uk&Puk methode. Je werkt op MEER INFO ALLE VACATURES Almere

Zomer-buitenspelletjes in een wip gepland

Net als alle collega’s in de branche maken Sandra en Frija zich op voor de zomervakantie. Met buitenspelletjes.nl wordt dat een stuk makkelijker. “Je kunt makkelijk zoeken op thema: water, bos, sport en spel, ga zo maar door. Je vindt er een beschrijving van de activiteit en ook een lijst van benodigdheden. Veel buitenspelletjes zijn low-budget en voor iedereen te regelen. We willen het iedereen zo makkelijk mogelijk maken! Vinden we zelf ook het fijnst.” Buitenspelletjes.nl werkt met abonnementsvormen á la Spotify. Een abonnement met volledige toegang tot meer dan 200 spelletjes (en elke maand komen er extra spellen bij) is er al voor € 27,50 per maand. “Een kinderopvang en/of BSO heeft op deze manier dagelijks buitenspeel-inspiratie.

WIN-ACTIE – TO BE Kinderopvang geeft weg, één jaarabonnement!

Wil jij kans maken op een jaarabonnement? TO BE geeft een jaarabonnement weg ter waarde van € 410,00. Wat moet je daarvoor doen? Neem een gratis proefaccount voor 1 juli 2019 via het formulier op de website van Buitenspelletjes.nl en maak kans op dit jaarabonnement. De winnaar maken we op 1 juli bekend.


GRATIS PROEFACCOUNT

Neem een gratis proefaccount en ontvang tijdelijk toegang tot 20 spelletjes 🙂

gratis proefaccount

BLOGGER

Website | + berichten

Over Sandra Hofhuis en BSO Wijs! BSO Wijs! is een BuitenSpeelOpvang en heeft 6 vestigingen in de provincie Utrecht/Gelderland. BSO Wijs! gunt kinderen de ontdekkingstocht en vrijheid die we zelf als kind ook hebben gehad en gevoeld. Die vrijheid en ontdekkingstocht wil ik ook als ondernemer. Door steeds weer nieuwe ideeën uit te voeren, om nog meer kinderen te laten buitenspelen. Door medewerkers van Wijs! de ruimte te geven om te ontwikkelen en te ontdekken. Dus door medewerkers, kinderen en mezelf de RUIMTE te gunnen

Gerelateerde berichten