Zomerplanning met leuke buitenspeel-activiteiten een uitdaging? Nu niet meer. Met het buitenspelletjes-abonnement van buitenspelletjes.nl plan je in een handomdraai al jouw activiteiten voor de zomervakantie. Lees snel verder en kijk hoe jij kans maakt op een jaarabonnement van buitenspelletjes.nl.

Buiten Bingo en Takken Mikado

Van Buiten Bingo tot Bootjesrace, van Takken Mikado tot Bos Bowlen. Allemaal spelletjes uit de koker van de enthousiaste ‘buitenspeelfans’ Sandra en Frija, oprichters van Buitenspelletjes.nl. Als eigenaren van zes buiten BSO’s in het midden van het land willen ze de leukste buitenspelletjes aanbieden aan de kinderen. “Buitenspelen vinden we heel belangrijk. Leuke spelletjes in het bos, bij het water of in het zand zijn populair bij onze kinderen. Wij merkten dat wij en onze medewerkers vaak veel tijd stopten in het zoeken naar de juiste spelletjes. Al snel ontstond het idee om al deze spelletjes te bundelen. Daarom zijn wij buitenspelletjes.nl gestart. Een grote online verzameling van de leukste buitenspelletjes voor 4-12 jarigen. Een totaaloverzicht waar je gemakkelijk kunt zoeken, vinden en je favoriete spelletjes makkelijk kunt toevoegen aan je eigen planning. Zelfs ouders kunnen meekijken met de activiteiten van hun kinderen.”

Zomer-buitenspelletjes in een wip gepland

Net als alle collega’s in de branche maken Sandra en Frija zich op voor de zomervakantie. Met buitenspelletjes.nl wordt dat een stuk makkelijker. “Je kunt makkelijk zoeken op thema: water, bos, sport en spel, ga zo maar door. Je vindt er een beschrijving van de activiteit en ook een lijst van benodigdheden. Veel buitenspelletjes zijn low-budget en voor iedereen te regelen. We willen het iedereen zo makkelijk mogelijk maken! Vinden we zelf ook het fijnst.” Buitenspelletjes.nl werkt met abonnementsvormen á la Spotify. Een abonnement met volledige toegang tot meer dan 200 spelletjes (en elke maand komen er extra spellen bij) is er al voor € 27,50 per maand. “Een kinderopvang en/of BSO heeft op deze manier dagelijks buitenspeel-inspiratie.

Advertentie

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Pedagogisch Medewerker Kinderopvang -Je werkt met vaste pedagogisch medewerkers op 1 locatie voor kinderdagopvang;
-Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen;
-Je begeleidt de kinderen zowel in groepsverband als
MEER INFO ALLE VACATURES Tilburg
Vacature pedagogisch medewerker Vacature pedagogisch medewerker KDV en BSO De Rekeltjes is per direct op zoek naar een enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerker.
Als pedagogisch medewerker  begeleid je kinderen van het KDV.
Je zorgt als pedagogisch medewerker voor
MEER INFO ALLE VACATURES Alkmaar
Enthousiaste pedagogisch medewerker dreumesgroep Enthousiaste pedagogisch medewerker dreumesgroep Dreumesen moeten het allemaal nog leren. Op alle gebieden leg je als pedagogisch medewerker bij hen de basis voor de rest van hun leven. Dat vraagt dus om een betrokken MEER INFO ALLE VACATURES Cyclopenstraat 14, 1363TD Almere Poort

WIN-ACTIE – TO BE Kinderopvang geeft weg, één jaarabonnement!

Wil jij kans maken op een jaarabonnement? TO BE geeft een jaarabonnement weg ter waarde van € 410,00. Wat moet je daarvoor doen? Neem een gratis proefaccount voor 1 juli 2019 via het formulier op de website van Buitenspelletjes.nl en maak kans op dit jaarabonnement. De winnaar maken we op 1 juli bekend.


GRATIS PROEFACCOUNT

Neem een gratis proefaccount en ontvang tijdelijk toegang tot 20 spelletjes 🙂

gratis proefaccount

BLOGGER

Website | + berichten

Over Sandra Hofhuis en BSO Wijs! BSO Wijs! is een BuitenSpeelOpvang en heeft 6 vestigingen in de provincie Utrecht/Gelderland. BSO Wijs! gunt kinderen de ontdekkingstocht en vrijheid die we zelf als kind ook hebben gehad en gevoeld. Die vrijheid en ontdekkingstocht wil ik ook als ondernemer. Door steeds weer nieuwe ideeën uit te voeren, om nog meer kinderen te laten buitenspelen. Door medewerkers van Wijs! de ruimte te geven om te ontwikkelen en te ontdekken. Dus door medewerkers, kinderen en mezelf de RUIMTE te gunnen

Gerelateerde berichten