Slide Licht je (potentiele) klanten goed voor over je tarieven! vanaf € 119,- incl. BTW per jaar GRATIS PROEFACCOUNT Slide Plaats binnen 1 uur NETTO BIJDRAGE op je website beheer module - stel zelf je design op - alle prijsstructuren GRATIS PROEFACCOUNT

Iedere derde zondag van juni vieren we in Nederland Vaderdag. Dus dat betekent dat er op diverse kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties alweer nagedacht wordt over wat er voor cadeautje geknutseld moet worden voor papa. Best lastig om ieder jaar weer wat te bedenken!  Maar er is online toch meer dan genoeg inspiratie te vinden zou je denken? Tik op Google maar eens in ‘vaderdag knutselen’ en je vindt meer dan 410.000 resultaten! Als je trouwens voor de grap intikt ‘oederdag knutselen’, dan vind je net ietsje meer, namelijk 456.000 resultaten. Zou Moederdag toch stiekem net iets populairder zijn dan Vaderdag? Of hebben we minder leuke ideetjes?

Dat laatste geldt in ieder geval niet voor DoenKids! Om je uren zoekwerk op Pinterest en dergelijk te besparen hebben we een super handig Vaderdagboek samengesteld met allemaal leuke ideetjes voor cadeautjes die je samen met de kinderen kunt knutselen. Er staan een paar echte klassiekers in die je inmiddels misschien zelf al wel kent. Zoals de WC-rol ‘voor een scheet van een vader’.

Of wat dacht je van samen met peuters en kleuters een spetterschilderij maken? Dit schilderij is een gegarandeerd succes. Dit schilderij gaat bij ons al heel wat jaartjes mee inmiddels!

Een lief rijmpje voor bij het cadeautje kun je ook vinden in het boek. We hebben ze meteen maar in leuke lettertypes gezet zodat je ze eventueel direct kunt printen en kopiëren. Het maken van de cadeautjes kost je vaak heel veel tijd, want je wil het toch echt goed doen?! Hopelijk is dit boek een mooi hulpmiddel.

Alvast een fijne Vaderdag gewenst!

Advertentie

Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Kortom, leef je uit. Spelletjes spelen, in de plassen stampen, liedjes MEER INFO ALLE VACATURES Rotterdam Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Je staat als pedagogisch medewerker vier dagen per week (ma, woe, do en vr) op een 3+ groep. Op deze groep ga je de kinderen in een leeftijdscategorie van 3 MEER INFO ALLE VACATURES Amsterdam

BLOGGER

Website | + berichten

Mijn naam is Trudy van Iwaarden. Ik ben eigenaar van DoenKids, mijn eigen bedrijf sinds 2012. Via een online database waarop kinderopvangorganisaties een abonnement kunnen nemen voorzie ik pedagogisch medewerkers van een steeds weer nieuwe leuke activiteiten en vakantieprogramma's.
Ik woon met mijn man Alex en onze vier kinderen in IJsselmuiden, nabij Zwolle. Ik ben moeder van Sepp (2007), Loek (2008) en stiefmoeder van Mette-Maj (2003) en Finn (2007). Een druk gezin, een drukke baan en dus altijd wel wat te beleven. Ik geniet ontzettend van mijn werk en graag deel ik in mijn blogs mijn ervaringen met jullie.

Gerelateerde berichten