Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Pedagogisch Professional die het vak extra glans geeft. Een professional die vakinhoudelijk uitblinkt en die dat ook vol trots uitdraagt. Nieuw: dit jaar voegen we de Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach toe.

Waarom zo’n verkiezing, vraag je je misschien af.  Waarom moet er iemand uitgeroepen worden tot winnaar? Dat zien wij als volgt: Het vak van pedagogisch professional is enorm in ontwikkeling. In de laatste decennia zijn er nogal wat verantwoordelijkheden en taken bijgekomen. Toch is er nog een grote groep mensen die de groei van de functie amper zien. Dáárom vinden wij (PPINK) en Kinderopvang(totaal) het belangrijk om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor deze ‘vitale’ functie. Simpelweg omdat pedagogisch professionals letterlijk aan de wieg staan van de volgende generatie.

Met de verkiezing zetten we dus eigenlijk het vak van pedagogisch professional, en nu ook de beleidsmedewerker/coach, extra in het zonnetje. De uiteindelijke winnaars zijn een jaar lang ambassadeur van hun mooie vak. Dat houdt in dat je bijvooorbeeld geïnterviewd wordt voor vakbladen of je krijgt een rol als spreker of panellid bij een event van PPINK of Kinderopvang(totaal).

Advertentie

Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Ken jij iemand die jij de ambassadeursrol met gemak ziet vervullen? Geef hem/haar dan op! Dat kan tot en met 30 mei 2021. Je leest er alles over op www.ppink.nl/verkiezing.

BLOGGER

directeur bij | + berichten

Sinds 2019 werk ik voor de beroepsvereniging voor Pedagogisch Professionals in Kinderopvang. We zijn een non-profitorganisatie met als doel de professional meer erkenning te geven. Hierbij houden we vooral de kwaliteit van het vak in de gaten en bieden we professionals tools zoals webinars zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen.

Het PPINK-festival is in 2019 door een van onze leden bedacht. Veel professionals willen zich ontwikkelen maar opleidingen en trainingen zijn vaak te prijzig. Het festival is een vrolijk kennisfestijn voor een klein bedrag zodat iedereen mee kan doen. We maken geen commerciële winst. Jouw kennisverbreding is onze winst!

Gerelateerde berichten