Vrijdag is de nieuwste NETTO BIJDRAGE 2021 vs 2020 gelanceerd. Hiermee kan iedere kinderopvangorganisatie haar prijsverhoging 2021 communiceren  naar ouders in NETTO KOSTEN. Binnen 5 minuten heb je al toegang tot de beheermodule tegen zeer lage kosten :-).

In 30 seconden ingevuld

Ouders kunnen na het aanklikken van de link binnen 30 seconden hun NETTO KOSTEN inzien. Dit is het bedrag waarom het draait en niet jouw brutotarief.

Service aan ouders

Verleen een service naar jouw klanten die zij erg op prijs zullen stellen. Het vermindert vragen en schept binnen een halve minuut duidelijkheid voor al je klanten.

100% gelijk aan de Belastingdienst

De module is helemaal gelijk aan die van de Belastingdienst. Hiermee is NETTO BJDRAGE uniek. Ouders kunnen bij de Belastingdienst (toeslagen.nl) namelijk alleen hele uren invullen bij het aantal uren dat zij per dag afnemen. Daardoor is het kinderopvangtoeslag uurtarief waar de Belastingdienst mee rekent, vaak niet gelijk aan het (maximum) uurtarief of gelijk aan jouw bruto-uurtarief. De nieuwe NETTO BIJDRAGE-module past de berekening hierop aan. Ouders krijgen dus een reëel beeld van hun netto kosten en bovendien zal het percentage foute toeslagaangiftes naar beneden gaan :-).

Gratis online demo

Bekijk de DEMO van de oudermodule 2021 vs 2020 en ervaar hoe makkelijk deze is in te vullen.

BEKIJK DE DEMO OUDERMODULE 2021 vs 2020

Online beheer module

Je krijgt niet alleen toegang tot de OUDERMODULE, maar ook tot de MANAGEMENTMODULE en OUDERCOMMISSIEMODULE. Met deze twee modules krijg jij binnen 20 seconden inzicht in alle NETTO PRIJZEN van iedere inkomensklasse. Daarnaast kan je de oudercommissie uitnodigen zelf de bewuste gegevens in te vullen en ontvangen ook zij een overzicht van alle inkomensklassen. Dat is makkelijk communiceren. 🙂

BEKIJK DE ONLINE BEHEER MODULE (registratie verplicht)

Gerelateerde berichten