‘’Kinderen krijgen is het mooiste wat je kan overkomen’’. Het klinkt clichématig, maar de meeste ouders zullen dit beamen. Maar met het geluk beginnen ook de zorgen. Zorgen over bijvoorbeeld de gezondheid, de opvoeding of de toekomst van je kinderen. En die toekomst brengt momenteel vele onzekerheden met zich mee. In wat voor wereld groeien onze kinderen op? Hoe ziet de aarde er over 30 jaar uit? Hoe zorgen wij dat we zuinig met onze planeet omgaan, zodat onze kinderen ook van al dit moois kunnen genieten? Met al die vragen is het natuurlijk geen wonder dat de kinderopvang zeer kritische klanten heeft. Iedereen wil het beste voor zijn kind en en voor zijn of haar toekomst. Vandaar dat het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen de enige optie is voor de kinderopvang om ouders gerust te stellen!

Wat is de impact van dit product op de kinderen en hun toekomst?

Bij Baaslevert, leverancier voor de kinderopvang, is dat de eerste vraag die wij stellen, voordat wij een product voor de kinderopvang in de markt zetten: ‘Wat is de impact van dit product op de kinderen en hun toekomst?’ Waar zijn de producten van gemaakt, wat is de herkomst van de producten, is het product bijvoorbeeld recyclebaar en wat is de levensduur van de producten?

De wereld is niet afhankelijk van ons, maar wij wel van de wereld

Dat is een visie die iedereen binnen de onze hele organisatie leeft en ook vooral is ontwikkeld door het ouderschap. De wereld is niet afhankelijk van ons, maar wij wel van de wereld. En als we daar niet met meer respect mee omgaan kan dat vergaande gevolgen hebben. Een suggestie is om de laatste documentaires van David Attenborough op Netflix te bekijken. Hierin wordt een negatief perspectief geschetst, maar ook een positief scenario als wij er gezamenlijk iets aan doen! Onze missie is om daar meer aandacht en besef voor te krijgen, en de kinderopvang te verduurzamen. Met heel veel enthousiasme zien we dat steeds meer kinderopvangorganisaties dit als prioriteit gaan zien.

Duurzaam en natuurlijk assortiment 

De wereld is prachtig, en laat onze jongste en toekomstige kinderen daar ook van meegenieten. Baaslevert heeft een prachtig op gebied van verzorging, spel & ontwikkeling, creatieve materialen, inrichting en buitenmaterialen voor de kinderopvang. Wij zijn continue in ontwikkeling en ontvangen graag suggesties of feedback om ons aanbod te ontwikkelen en te verduurzamen. Neem een kijkje in onze webshop: www.baaslevert.nl, of neem contact op via mail: .

Samen voor onze toekomst.

Gerelateerde berichten