Als ondernemer en eigenaar van de Coole KIDS Box ondersteunen we graag goede initiatieven en we willen jullie ook graag kennis laten maken met deze goede organisaties.

Ons motto is om alle kinderen op hun eigen bergtop te krijgen en dat willen we graag ook bereiken bij onze partners. Dat is dan ook de reden dat wij onze boxen laten produceren bij Maatwerkplaats De Houtmaatjes in Heijen. Deze kleine zelfstandige sociale werkplaats biedt plek aan iedereen die het niet redt op de reguliere arbeidsmarkt. Onder andere aan jongeren met een verstandelijke beperking en jongeren die hulp nodig hebben om weer op het juiste pad terecht te komen.

Advertentie

Medewerker P&O (vervanging zwangerschapsverlof) Medewerker P&O (vervanging zwangerschapsverlof) Als medewerker P&O ben jij op de afdeling een vaste en stabiele factor. Voor onze medewerkers en leidinggevenden ben je een vraagbaak. Je werkt in een klein en hecht team MEER INFO ALLE VACATURES Lelystad Sensitieve pedagogisch medewerker die graag buiten is KDV en/of BSO Sensitieve pedagogisch medewerker die graag buiten is KDV en/of BSO Wij zoeken voor ons kindercentrum medewerkers met natuurlijk allereerst een passie voor kinderen maar ook mensen die graag veel buiten zijn en de kinderen betrekken in natuurlijke activiteiten!

Op de BSO
MEER INFO ALLE VACATURES Almere

Hier krijgen ze de kans om zich te ontplooien en te ontwikkelen op hun eigen tempo! Ze kiezen bewust voor een individuele benadering en kijken naar de kwaliteiten, mogelijkheden en leerdoelen. Iedereen is leerbaar en ook zij willen hun medewerkers naar hun eigen bergtop begeleiden.  Zij kijken goed naar hun medewerkers en naar hun kwaliteiten, want deze zijn immers erg belangrijk. Besteed aandacht aan wat iemand goed kan en hij wordt er nog beter in. Zo zijn er meerdere personen bezig met onze boxen. De een is goed in het zagen, de ander in het in elkaar zetten en weer een ander kan eindeloos schuren. Hij gaat er soms zo in op, dat het super geschuurd is….

Zit je zelf te denken aan een meubel of een ander houten product? Neem dan eens contact met ze op. Ze denken graag met je mee en maken het echt helemaal op maat. Op de website kun je voorbeelden en ideeën vinden. Woon je in de buurt? Dan kun je ook een workshop volgen en ze komen zelfs op locatie.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we duurzame producten in de box hebben.  We kiezen vooral voor houten materialen (oa GRIMM`S, HABA ) en daarnaast voor groen, gerecycled plastic (o.a. Greentoys).  Zo dragen we ook ons steentje bij voor de natuur.
Wat we doen met materialen die er voor ons niet goed genoeg meer uitzien? Die halen we uit de Coole KIDS Box en schenken we in de decembermaand aan een goed doel. Elk jaar kiezen we weer een andere instantie. Tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Ondersteunen jullie binnen de opvang en het onderwijs ook goede initiatieven? Laat je het dan even hieronder weten? Zo kunnen we er samen voor zorgen dat deze initiatieven een stuk bekender worden!

Wil je meer informatie over onze initiatieven, de Coole KIDS Box of met een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

BLOGGER

Website | + berichten

Anja Rijkens is de eigenaar van de Coole KIDS Box. Na 12 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, heeft zij er voor gekozen om samen met haar man het spelenderwijs leren op de kaart te zetten. In de Coole KIDS Box zitten ontwikkelingsmaterialen voor kinderen van 0-6 of 0-12 jaar speciaal voor de kinderopvang en gastouders. Daarnaast komen er speciale themaboxen voor het onderwijs. Daarnaast verzorgt zij trainingen voor de kinderopvang. Enkele trainingen zijn: Ontwikkelingsvoorsprong, Zindelijk?!, Beelddenken, Meldcode.

Daarnaast volgt Anja ook zelf jaarlijks trainingen en ondersteunt zij als kindercoach leerlingen die uitvallen op school, pedagogische medewerkers en gastouders in de opvang die tegen problemen aanlopen.

Gerelateerde berichten