Op mijn locatie heb ik een bijzonder boek mogen proberen: De koe die een ei legde. Ik wil graag met jullie mijn ervaringen delen, want wie weet kunnen jullie er wat mee! Persoonlijk vind ik dat je dit boek niet mag missen!

Het is een heel mooi prentenboek dat met zijn uiterlijk al de aandacht trekt. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Andy Cutbill & Russel Ayto en is uitgegeven door Lemniscaat. Ik verklap uiteraard nog niet het hele verhaal, maar wat nou als iedereen om je heen een bijzonder talent heeft en jij jouw talent maar niet kan vinden? Dan is er altijd iemand die jou daarbij kan helpen.

Advertentie

Enthousiaste pedagogisch medewerker Enthousiaste pedagogisch medewerker Het team van onze kleinschalige,  huiselijke, natuurgerichte kinderopvang ondersteunen. We hebben een kinderdagverblijf met 4 horizontale groepen en een gezellige BSO met 2 basisgroepen.

Als vast teamlid ben je flexibel inzetbaar
MEER INFO ALLE VACATURES Amersfoort - Vathorst
Pedagogisch Medewerker Kinderopvang + VVE Pedagogisch Medewerker Kinderopvang + VVE Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en spontane teamspeler voor het creëren van een ware thuisgevoel! Je werkt met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en MEER INFO ALLE VACATURES Amsterdam Pedagogisch Medewerker Kinderopvang (0-uren) Pedagogisch Medewerker Kinderopvang (0-uren)
Je werkt op een 0 tot 2 jaar groep of op een 2 tot 4 jaar groep als je in het bezit bent van een VVE certificaat met vaste
MEER INFO ALLE VACATURES Tilburg
Pedagogisch Medewerker Pedagogisch Medewerker Wil jij groeien van pm-er naar pedagogisch professional?

Hoe werkt het kinderbrein nu eigenlijk? Hoe kan ik een kind helpen in zijn ontwikkeling? Hoe zie ik of een kind zich werkelijk
MEER INFO ALLE VACATURES Amersfoort
Sportieve pedagogisch medewerker kleinschalige BSO Sportieve pedagogisch medewerker kleinschalige BSO Uiteraard help je mee om de kinderen op onze BSO een leuke middag te bezorgen. Hierbij doe je alle werkzaamheden die nodig zijn op een BSO. Je helpt mee met MEER INFO ALLE VACATURES Almere Poort Pedagogisch medewerker baby/peutergroep Pedagogisch medewerker baby/peutergroep Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, leergierige en betrokken pedagogisch medewerker die het leuk vindt om zowel op de baby als op de peutergroep te werken. Je vervangt de MEER INFO ALLE VACATURES Utrecht

In dit geval hadden de kippen een geheimpje. Op een ochtend wordt de koe wakker en krijgt ze de schrik van haar leven, want ze had een ei gelegd met echte koeienvlekken. Een koe die een ei kan leggen, dat is toch erg merkwaardig? Het nieuws kwam in de krant en de hele stad wist ervan. De boer was enorm trots.

De andere koeien, die een beetje jaloers zijn, vertrouwden het niet, maar iedereen moest wachten, wachten en nog langer wachten tot het ei uit kwam. Wat er uit het ei kwam verraste iedereen!

De tekst is goed geschreven en met een passend taalgebruik voor de kinderen. Ook zijn er mogelijkheden om samen te tellen, de illustraties te bespreken en geluiden van dieren te oefenen.

BLOGGER

+ berichten

Mijn naam is Marlinde Frijters. Door het aangaan van uitdagingen en avonturen heb ik een grote rugzak met kennis en ervaringen binnen de kinderopvang. Na mijn MBO PW niveau 4 opleiding ben ik naar Haarlem verhuisd voor een mooie toepasselijke functie en tegelijkertijd begonnen aan een inspirerende opleiding HBO Management in de kinderopvang. Veel van geleerd en goede inzichten van gekregen voor persoonlijke en werk gerelateerde ontwikkelingen. Eenmaal afgestudeerd weer terug in mijn vertrouwde omgeving Brabant waar ik een top team aanstuur waarmee we samen een fijne, leerzame, uitdagende en vooral liefdevolle locatie creëren. Ondertussen werk ik al 5 jaar bij kinderopvang organisatie Op Stoom en vind ik het bijzonder om niet volgens een visie te werken, maar de visie te voelen. Mijn sociale vaardigheden zorgen ervoor dat ik mijn leidinggevende functie met betrekking tot de kinderen, ouders en collega’s op uiterst niveau kan uitvoeren en daardoor elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik heb een eigenwijze kijk op kinderen, omdat het los laten, zelf laten doen en het ontdekken van hun eigen fantasie zoveel belangrijker is dan wat wij als volwassenen verwachten en willen. Graag lees ik jullie verhalen en deel ik de mijne.

Gerelateerde berichten