Ik ben Merel van der Ham en gek op kinderboeken. Zelfs toen ik nog geen kinderen had, kocht ik ze. Keer op keer kon ik mijzelf verliezen in de fantasievolle verhalen, de bijzondere illustraties en de mogelijkheid om weg te dromen en te verdwijnen in de boeken. Jaren later, inmiddels twee kinderen rijker, doen kinderboeken dat nog steeds met mij. Toen de mogelijkheid zich aandiende, heb ik de sprong gewaagd; van mijn passie mijn beroep maken. De Verhalenwinkel was geboren!

Hiermee kwam mijn grote droom uit; mijn eigen bedrijf opzetten en mijn liefde voor kinderboeken de ruimte geven. In de jaren dat ik de boeken verzamelde, kwam ik er namelijk achter dat er heel veel mooie kinderboeken worden gemaakt, maar dat deze niet altijd zo makkelijk te vinden zijn. Je moet soms heel goed zoeken. Mijn idee was dan ook: ik zoek en verzamel alle bijzondere prentenboeken, fabels, sprookjes, voorleesbundels en kom deze bij de mensen thuis laten zien. Maar daar stopte de droom niet. De Verhalenwinkel is zich gaan richten tot de kinderopvang, vanuit de missie dat (voor)lezen voor ieder kind van belang is, ook voor de allerkleinsten.

Advertentie

3 vacatures voor pedagogisch medewerker van ca. 18 uur 3 vacatures voor pedagogisch medewerker van ca. 18 uur Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen en het stimuleren van hun ontwikkeling op eigen niveau. Je creeert een gezellige sfeer waarin de kinderen zich MEER INFO ALLE VACATURES Edam Gezocht: ervaren en vrolijke pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf/ BSO Gezocht: ervaren en vrolijke pedagogisch medewerker voor ons kinderdagverblijf/ BSO We hebben 2 baby en 2 peutergroepen  waar veel tijd en aandacht voor de kinderen is. We werken gestructureerd en bieden  activiteiten aan volgens de Uk&Puk methode. Je werkt op MEER INFO ALLE VACATURES Almere Ervaren BSO medewerker Ervaren BSO medewerker Op onze leuke en gezellige BSO doe je alle werkzaamheden die horen bij een BSO. Daarnaast ben je met je ervaring al snel iemand die minder ervaren medewerkers goed kan MEER INFO ALLE VACATURES Almere Poort Ben jij de leukste en liefste BSO-medewerker die er is? Ben jij de leukste en liefste BSO-medewerker die er is? Ben jij een pedagogisch medewerker BSO en krijg jij energie van het bedenken van inspirerende activiteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar? Dan hebben wij wellicht een droombaan voor MEER INFO ALLE VACATURES Kesteren Starten als freelancer in de kinderopvang Starten als freelancer in de kinderopvang Via het onlineplatform Tadaah kun je als freelance pedagogisch medewerker aan de slag bij tal van opdrachtgevers in de randstad.  Je kunt gaan werken bij BSO, kinderdagverblijven, voorscholen, naschoolse opvang MEER INFO ALLE VACATURES Randstad, Amsterdam Pedagogisch medewerker BSO ‘t Mouwtje – Bussum (27,5 uur p/w) Pedagogisch medewerker BSO 't Mouwtje - Bussum (27,5 uur p/w) Heb jij een enorme dosis energie en enthousiasme? Ga je graag met de kinderen op excursie of bedenk je de leukste activiteiten? En werk je graag op een grote locatie MEER INFO ALLE VACATURES Bussum

De Verhalenwinkel en de kinderopvang

Ik ga op bezoek bij kinderdagverblijven, bso’s en scholen. Ik inventariseer de huidige boekencollectie en kijken wat er nog aangevuld kan worden. Samen met de wensen van de pedagogisch medewerkers ontstaat er een advieslijst. Het bestellen en bezorgen van deze boeken verzorg ik. Resultaat is een prachtige aantrekkelijke boekencollectie zonder omkijken!

Ik verzorg je complete ouder- of informatieavond!

Maar ik doe nog meer. Ik kan een complete ouder- of informatieavond over leesbevordering verzorgen. Op de groep bouwen wij dan een kleine kinderboekwinkel met allemaal mooie boeken die geschikt zijn voor de doelgroep. Alle boeken zijn te bestellen, maar ter plekke zijn ze alvast te bekijken en door te bladeren.

Maak het jezelf gemakkelijk – bestel een boekenpakket via de webshop van TO BE Kinderopvang

Via de webshop van TO BE Kinderopvang kun je drie complete boekenpakketten bestellen. Er is een standaardpakket voor 3 leeftijdsgroepen: 0-1,5 jaar, 1,5-4 jaar en van 4-12 jaar. Heb je een boek uit het pakket al? Geen probleem, dan vervangen we dat boek door een boek dat je nog niet in je boekenkast hebt staan.

BLOGGER

Website | + berichten

Ik ben Merel van der Ham en oprichter en eigenaar van De Verhalenwinkel, dé plek voor mooie en bijzonder kinderboeken van 0 tot 12 jaar. Wil je graag een mooie en kwalitatief goede collectie kinderboeken op je locatie, waar ook gedacht is aan de allerkleinste? Neem dan contact op met De Verhalenwinkel of bezoek het congerstival Out of the BOX.
Wij verzorgen ook presentaties Leesbevordering voor ouders en/of PM’ers. Vraag gerust naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

Gerelateerde berichten