Slide Licht je (potentiele) klanten goed voor over je tarieven! vanaf € 119,- incl. BTW per jaar GRATIS PROEFACCOUNT Slide Plaats binnen 1 uur NETTO BIJDRAGE op je website beheer module - stel zelf je design op - alle prijsstructuren GRATIS PROEFACCOUNT

Ik ben Merel van der Ham en gek op kinderboeken. Zelfs toen ik nog geen kinderen had, kocht ik ze. Keer op keer kon ik mijzelf verliezen in de fantasievolle verhalen, de bijzondere illustraties en de mogelijkheid om weg te dromen en te verdwijnen in de boeken. Jaren later, inmiddels twee kinderen rijker, doen kinderboeken dat nog steeds met mij. Toen de mogelijkheid zich aandiende, heb ik de sprong gewaagd; van mijn passie mijn beroep maken. De Verhalenwinkel was geboren!

Hiermee kwam mijn grote droom uit; mijn eigen bedrijf opzetten en mijn liefde voor kinderboeken de ruimte geven. In de jaren dat ik de boeken verzamelde, kwam ik er namelijk achter dat er heel veel mooie kinderboeken worden gemaakt, maar dat deze niet altijd zo makkelijk te vinden zijn. Je moet soms heel goed zoeken. Mijn idee was dan ook: ik zoek en verzamel alle bijzondere prentenboeken, fabels, sprookjes, voorleesbundels en kom deze bij de mensen thuis laten zien. Maar daar stopte de droom niet. De Verhalenwinkel is zich gaan richten tot de kinderopvang, vanuit de missie dat (voor)lezen voor ieder kind van belang is, ook voor de allerkleinsten.

De Verhalenwinkel en de kinderopvang

Ik ga op bezoek bij kinderdagverblijven, bso’s en scholen. Ik inventariseer de huidige boekencollectie en kijken wat er nog aangevuld kan worden. Samen met de wensen van de pedagogisch medewerkers ontstaat er een advieslijst. Het bestellen en bezorgen van deze boeken verzorg ik. Resultaat is een prachtige aantrekkelijke boekencollectie zonder omkijken!

Advertentie

Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Kortom, leef je uit. Spelletjes spelen, in de plassen stampen, liedjes MEER INFO ALLE VACATURES Rotterdam Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Je staat als pedagogisch medewerker vier dagen per week (ma, woe, do en vr) op een 3+ groep. Op deze groep ga je de kinderen in een leeftijdscategorie van 3 MEER INFO ALLE VACATURES Amsterdam

Ik verzorg je complete ouder- of informatieavond!

Maar ik doe nog meer. Ik kan een complete ouder- of informatieavond over leesbevordering verzorgen. Op de groep bouwen wij dan een kleine kinderboekwinkel met allemaal mooie boeken die geschikt zijn voor de doelgroep. Alle boeken zijn te bestellen, maar ter plekke zijn ze alvast te bekijken en door te bladeren.

Maak het jezelf gemakkelijk – bestel een boekenpakket via de webshop van TO BE Kinderopvang

Via de webshop van TO BE Kinderopvang kun je drie complete boekenpakketten bestellen. Er is een standaardpakket voor 3 leeftijdsgroepen: 0-1,5 jaar, 1,5-4 jaar en van 4-12 jaar. Heb je een boek uit het pakket al? Geen probleem, dan vervangen we dat boek door een boek dat je nog niet in je boekenkast hebt staan.

BLOGGER

Website | + berichten

Ik ben Merel van der Ham en oprichter en eigenaar van De Verhalenwinkel, dé plek voor mooie en bijzonder kinderboeken van 0 tot 12 jaar. Wil je graag een mooie en kwalitatief goede collectie kinderboeken op je locatie, waar ook gedacht is aan de allerkleinste? Neem dan contact op met De Verhalenwinkel of bezoek het congerstival Out of the BOX.
Wij verzorgen ook presentaties Leesbevordering voor ouders en/of PM’ers. Vraag gerust naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

Gerelateerde berichten