Slide Licht je (potentiele) klanten goed voor over je tarieven! vanaf € 119,- incl. BTW per jaar GRATIS PROEFACCOUNT Slide Plaats binnen 1 uur NETTO BIJDRAGE op je website beheer module - stel zelf je design op - alle prijsstructuren GRATIS PROEFACCOUNT

Je kent het wel: wortels en een komkommer die bijna hun houdbaarheid verliezen en wat boterhammetjes die oud liggen te worden. Ook bij ons op het kindercentrum gebeurt dat wel. Maar dan wordt mijn gezonde creatieve brein getriggerd!

Partner in crime

Ik zet een blender neer en roep spontaan ‘We maken komwortmoes!’ Ik leg mijn idee voor aan een jongetje van 3 en al snel heb ik een partner in crime in hem gevonden. Ik leg hem uit wat deze komwortmoes is, namelijk moes van wortel en komkommer. “Dat is ook hoemoes toch Liena?!” Ik reken het goed. Huppakee, een gezamenlijk plan is geboren: laten we ook hoemoes toevoegen.

Zelluf doen!


Uiteraard kan deze meneer mij heel goed assisteren tijdens deze activiteit! En wat krijg je daar zelfvertrouwen van! Zelluf broodje roosteren,  zelluf komwortmoes  mixen,  zelluf een laagje hoemoes en komwortmoes smeren,  zelluf het broodje in 4 stukken knippen en dat vaak herhalen, zodat iedereen een stukje kan proeven! Het mooiste aan dit alles is dat hij straalt van oor tot oor. Na het uitdelen en proeven roept hij ook een paar buitenspelende kinderen van de bso om te komen proeven. Wat is het lekker! Samen op de wereld, duurzaam en zelluf doen! I love my Job!

Advertentie

Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

BLOGGER

+ berichten

Mijn naam is Linda van Dijk. Meewerkend kindcentrum coördinator bij Ska kinderopvang. In 2002 ben ik dan ook gestart met het werken in de kinderopvang en heb daar een enorme gereedschapskoffer gevuld met ervaringen, valkuilen, maar bovenal leermomenten.

Naast mijn werk ben ik een bezige bij en altijd in beweging. Ik sport graag en geniet van iedere dag! Wat ik doe, doe ik dan ook met aandacht en 200% inzet, passie en plezier.

Gerelateerde berichten