Slide Licht je (potentiele) klanten goed voor over je tarieven! vanaf € 119,- incl. BTW per jaar GRATIS PROEFACCOUNT Slide Plaats binnen 1 uur NETTO BIJDRAGE op je website beheer module - stel zelf je design op - alle prijsstructuren GRATIS PROEFACCOUNT

Eierkoeken: ze zijn zo lekker, maar zitten ook boordevol suikers. Ik ben ze maar zelf gaan maken, om te kijken of ze dan ook lekker zijn, en ja hoor gelukt!!

Ingrediënten voor 6 stuks:

2 grote eieren
1 theelepel honing.
100 gr amandelmeel of rogge- of tarwe- of volkorenmeel
rasp van 1 citroen
1 tl bakpoeder

Zo maak je ze:

Verwarm de oven alvast voor op 175 graden (hetelucht).
Mix de eieren gedurende 10 minuten luchtig met de honing.
Mix de eieren net zolang totdat er een schuimige en dikke massa overblijft. Hoe luchtiger hoe beter. Eventueel kun je wat melk toevoegen, dan worden ze makkelijker luchtiger.
Was de citroen van tevoren. Ik gebruik een hele fijne rasp om mijn citroen te raspen. Voeg de rasp bij de eieren. Kan ook wat citroensap zijn, maar dan even meekloppen.
Spatel nu voorzichtig het meel met het bakpoeder door het beslag.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel met een ijsschep (of grote lepel) 6 gelijke hoopjes beslag over de plaat.
Bak de gezonde eierkoeken in 10 tot 12 minuten goudbruin. Smullen!!
Te variëren met noten, met gedroogd fruit, met appel en kaneel.
Je kunt de eierkoeken ongeveer 5 dagen bewaren in een koektrommel.
Je kunt ze eventueel ook invriezen.

Advertentie

Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Pedagogisch Medewerkster Peutergroep 3-4 jaar Je staat als pedagogisch medewerker vier dagen per week (ma, woe, do en vr) op een 3+ groep. Op deze groep ga je de kinderen in een leeftijdscategorie van 3 MEER INFO ALLE VACATURES Amsterdam Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Ontwikkelingsgerichte Pedagogisch medewerker- Fulltime Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar. Kortom, leef je uit. Spelletjes spelen, in de plassen stampen, liedjes MEER INFO ALLE VACATURES Rotterdam

BLOGGER

+ berichten

Ik ben Renate Kalkman 34 jaar oud en woon in Tilburg samen met mijn vriend en sinds bijna 6 maanden ook met onze dochter Indre. Ze is een vrolijke meid en begint nu ook steeds meer hapjes te eten. Ook thuis kan ik nu de kennis over voeding in praktijk brengen.
Ik ben in 2000 afgestudeerd voor Sociaal Pedagogisch Werk. Daarna heb ik 8 jaar gewerkt in de kinderopvang als pedagogisch medewerker op groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar.
Ondertussen ben ik de HBO studie Management zorg en welzijn afgerond. En ruim een jaar gewerkt als leidinggevende kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen.
Daarna opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en beland in de kinderopvang software. Heel iets anders, wel veel contact met de kinderopvang branche om hun administratieve processen te ondersteunen en ze te adviseren.
In 2012 een studie Kindervoeding advies gaan doen, om weer meer pedagogisch bezig te kunnen zijn met kinderen en hun verzorgers. Zo ook weer meer betrokken in de kinderopvang door het verzorgen van bv. informatieavonden. In 2013 mijn diploma gehaald. Momenteel ben ik bezig met de opleiding gewichtsconsulente om zo uiteindelijk het hele gezin te begeleiden naar een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Gerelateerde berichten